OPET DRUGAČIJA

Izgleda obično, ali haljina Angeline Jolie pravo je iznenađenje

05.11.2015 u 11:34

Bionic
Reading

Angelinu Jolie dulje vrijeme nismo imali prilike viđati na javnim događajima, ali otkako je režirala i snimila film 'By the Sea', zajedno sa suprugom Bradom Pittom, par koristi svaku priliku za promociju

Iskoristivši još jednu priliku za promociju novog filma, drame u kojoj glume supružnike s problemima u braku, par se pojavio na dodjeli nagrada WSJ. Magazine Innovator Awards u njujorškom Muzeju suvremene umjetnosti.

Nakon što je dan prije zablistala u lepršavoj plavoj vintage haljini, za dodjelu nagrada prelijepa Angelina odabrala je nešto izazovniji stil. Crna haljina poznatog dizajnera Toma Forda sprijeda izgleda kao klasična večernja kreacija bez naramenica, ali kada se slavna glumica okrenula tijekom fotografiranja, uslijedilo je iznenađenje. Haljina na leđima ima izražen seksi korzet s velikom crnom mašnom pa je tako Angie još jednom pokazala svoju pomalo buntovnu stranu i tijelo prekriveno tetovažama. Uz elegantne štikle i dijamantne naušnice, izgledala je poput prave holivudske dive.

Kako je nedavno rekla u intervjuu za Wall Street Journal, Angelina nosi svakodnevnu odjeću i ne smatra da treba biti glamurozna ili posebna zato što je glumica. Bira minimalističke krpice, poput klasičnih crnih hlača i majice te ravnih cipela, a u tome smo je mogli često vidjeti kad provodi vrijeme s djecom ili odlazi na poslovne sastanke. Od njezinih nešto glamuroznijih komada mogu se izdvojiti tek Cartierov sat i dijamantima ukrašen vjenčani prsten.

Minimalističkog se pristupa glumica drži i kada je make up u pitanju pa uz prirodnu boju usana oči najčešće naglašava crnim tušem. Također je otkrila ponešto o privatnom životu,  a inače ga par strogo čuva za sebe. Glumica je rekla da sada imaju dva psa, a sva djeca se školuju kod kuće te imaju tri učitelja koji se brinu o njihovom obrazovanju.

'Ustajemo, pripremamo doručak i ponašamo se kao bilo koji drugi roditelji', rekla je glumica i dodala da ih djeca često ismijavaju jer se znaju ponašati kao pravi štreberi.