Uvijek besprijekorna

Izgleda kao milijun dolara: Plus size ljepotica naglasila obline

26.04.2017 u 15:20

Bionic
Reading

Plus size ljepotica Ashley Graham ponovno je osvojila pažnju javnosti pojavivši se na crvenom tepihu na kojem je još jednom pokazala zašto je najangažiraniji i najutjecajniji plus size model na svijetu. Zanosna brineta zablistala je u haljini američkog brenda, u kojoj je istaknula obline i održala lekciju o tome kako se unatoč kilogramu viška može izgledati kao milijun dolara

Američka miljenica i plus size model Ashley Graham sinoć se prošetala crvenim tepihom u Lincoln Centru u čast još jedne proslave 100 najutjecajnijih osoba svijeta prema dnevnim novinama Time. Manekenka i članica žirija showa 'America's Next Top Model' i sama je uvrštena na listu ikona.

Kao zagovornica ženske ljepote u svim oblicima i veličinama, ova je ljepotica stekla planetarnu slavu i simpatije publike, a sve zahvaljujući slavljenju oblina koje nije skrivala ni ovog puta.

29-godišnja Ashley plijenila je pažnju u dugačkoj crnoj satenskoj haljini izrađenoj posebno za nju, a potpisuje ju Samantha Steen, dizajnerica brenda Cami NYC. Jednostavna i provokativna haljina čipkastog dekoltea i proreza koji seže do bedra slavnoj je brineti stajala kao salivena.

Haljinu je začinila dugačkim satenskim kimonom i sandalama s visokom potpeticom, a struk je dodatno istaknula trendi steznikom. Iako će mnogi prvo zamijetiti ljepotičine bujne grudi, koje je ovoga puta stavila u prvi plan, mi smo primijetili koliko Ashley dobro izgleda unatoč svojim kilogramima viška.

Cjelokupnom stajlingu dala je završni pečat blještavom choker ogrlicom i sitnim naušnicama koje su privlačile pogled na njezino prekrasno lice koje je istaknula tako što je prebacila kosu iza uha. Da izgleda kao milijun dolara, složit će se i njezini fanovi kojih je samo na Instagramu preko četiri milijuna, a mi jedva čekamo vidjeti njezin sljedeći outfit.

  • +10
Ashley Graham istaknula obline u crnoj satenskoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia