dobitne formule

Izbjegnite modne greške uz najbolje kombinacije suknji i cipela

18.05.2023 u 06:55

Bionic
Reading

U toplijem dijelu godine teško je odoljeti udobnim i elegantnim suknjama, a kako biste ih nosili u skladu s trendovima, donosimo provjerene modne kombinacije

U sezoni u kojoj suknje uživaju veliku popularnost nekoliko modnih klasika prometnulo se u glavne zvijezde. Prije svega, riječ je o traper suknjama te maksi modelima raznih printova, a činjenica je da će pojedine najbolje doći do izražaja uz određene modele obuće.

Usklađivanje suknji i cipela nije uvijek lak zadatak jer, jednostavno, ne odgovaraju svi krojevi uz sve modele obuće.

Kako biste lakše uskladili svoje omiljene komade, donosimo nekoliko provjerenih kombinacija uz koje ćete uvijek znati kako kreirati pogođene modne stajlinge sa suknjom u prvom planu.

Traper suknja + mokasinke

Traper suknja omiljena je povratnica na modnu scenu, na kojoj je blistala tijekom 90-ih godina. Midi krojevi ovog materijala postali su pravi it komad, a za garanciju modno osviještenog stila nosite je s trendi mokasinkama.

Kožna suknja + visoke čizme

Čizme do koljena same po sebi odišu ženstvenom senzualnošću, a kada se spoje s kožnom mini suknjom u usklađenoj crnoj boji - stajling koji privlači poglede je zagarantiran!

Maksi suknja + tenisice

Maksi suknje ravnog kroja elegantan su komad koji podiže svaki ležeran stajling. Svestrane su i pogodne za brojne kombinacije, no usklađene s trendi tenisicama, poput Adidasovih 'sambica' ili najnovijih modela New Balance, činit će dojmljiv street style look.

Midi suknja + balerinke

Umjesto glomaznije obuće, midi suknje nosite uz lagane balerinke. Time ćete postići chic izgled prilagođen svim prilikama, a za razigranije stajlinge birajte šarene suknje i popularne balerinke u upečatljivim nijansama.

Mini suknja i slingback cipele

Slingback cipele jedan su od najpoželjnijih proljetnih modela koji svojim dizajnom nepogrešivo pristaje uz mini suknje. Osim toga, na ovaj način ćete jednim potezom spojiti dva 'vruća' komada!

Cargo suknja + kaubojske čizme

Ako ste raspoloženi za ponešto originalniji stil, cargo suknje nošene uz otkačene kaubojske čizme pun su pogodak! Opušten dizajn ovih širokih suknji tvori upečatljiv kontrast s kožnim i uskim poluvisokim čizmama te garantira autentičan i efektan outfit.