PRISTAJE JOJ SAVRŠENO

Još jedna petica iz ponavljanja: Prorezi suknje otkrili preplanule noge kraljice Letizije

26.04.2023 u 20:12

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: 797/DAVID/CORDONPRESS / CORDON PRESS / CORDON PRESS I ANTONIO GUTIÉRREZ / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ne samo da je prava, španjolska kraljica, već je Letizia i kraljica recikliranja. Za svoje novo pojavljivanje u Madridu ponovno je posegnula u svoj ormar i iz njega izvukla satenski bijeli kompletić koji je još prošle godine po njezinim mjerama izradila krojačica iz kraljevske palače

Da baš sve što odjene stoji joj kao saliveno pokazala je kraljica Letizia još jednom i to danas na europskoj konferenciji vezanoj uz duhan i zdravlje i ostavila sve bez riječi svojom pojavom.

U svom samostalnom pojavljivanju, bez supruga, kralja Felipea VI, Letizia je stigla u bijelom kompletu, koji je na prvu davao dojam haljine, no zapravo je bila riječ o košulji sa suknjom, koju je već nosila prošle godine, kada je stigla na Tjedan mode u Madridu.

Riječ je o kreaciji od bijelog satena za koju je zaslužna krojačica kraljevske palače, a koja je rađena upravo po Letiziji te joj stoji savršeno. Laskavi bijeli look sastoji se od romantične bluze s okruglim izrezom i dugim puf rukavima, koji su kod dlanova stisnuti i s manšetama, dok je suknja iste boji i visokog struka lepršave siluete i s dva prednja proreza koja su otkrila, ali i naglasila savršeno preplanule noge španjolske kraljice.

NIKAD LJEPŠA

Kombinacija koju vrijedi kopirati: Monokromatski look u nježnoj nijanse ružičaste kao stvoren je za kraljicu Letiziju

Pogledaj galeriju

I dok je prošle godine na ovu bijelu kombinaciju odabrala detalje u boji karamele, ovoga se puta odlučila za nebeskoplave salonke i torbicu, oboje s potpisom Magrit, kao i akvamarin naušnice iz Bvlgarija koje je od te dizajnerske kuće dobila na dar kada je rodila Leonor. Ni ovoga puta je na njezinoj ruci bio zlatni Coreterno prsten.