OBRATITE PAŽNJU

Izbjegavajte ovakve traperice, u njima ćete izgledati starije

17.08.2017 u 06:47

Bionic
Reading

Poput određenih silueta obuće i boja, specifični modeli traperica i njihove značajke također nas mogu učiniti starijima

Stručnjaci za denim Joe Dahan i Scott Morrison navode neke od bitnih značajki traperica koje biste trebali uzeti u obzir.

'Dubina traperica i dizajn džepova neke su od najbitnijih značajki na koje trebate obratiti pozornost kako u suprotnom ne biste ostavili dojam starije osobe. Dizajn džepova najčešće je povezan s modnom erom u kojoj se trenutno nalazimo. Početkom 2000-ih tako smo svjedočili trendu predimenzioniranih šavova na džepovima. Ništa ne vrišti mlado, seksi i zabavno od plićeg para trapera. Koliko god dobro izgledao na pojedinim ženama i muškarcima, također može pokazati koliko je vremena prošlo od posljednjeg puta kada ste ga nosili i da je pritom na vama izgledao dobro', mišljenja je Scott Morrison, osnivač i kreativni direktor brenda 3x1.

'Znati odabrati model traperica koji će odgovarati vašem tjelesnom tipu od iznimne je važnosti. Nimalo laskavi rezovi traperica koje na tijelu izgledaju vrećasto ili zbijeno lako rezultiraju dojmom da ste stariji', ističe osnivač i kreativni direktor brenda Joe's Jeans, Joe Dahan.

Objavu dijeli Diego (@collagevintage2)

Osim isticanja značajki traperica koje nas mogu postarati, stručnjaci za denim navode i one koje nas mogu učiniti mlađima.

'Svaki put kad ugledam ženu koja nosi par traperica sa zvonolikim stilom nogavica, uvijek pomislim kako izgledaju zabavno neovisno o godinama', priznaje Scott Morrison, ističući upravo ovu siluetu traperica koja će u kombinaciji s običnom kratkom majicom i parom ravnih cipela ili tenisica uvijek izgledati svježe.

Objavu dijeli fairseason (@fairseason)

'Ako ste navikli nositi traperice ravnih nogavica, a želite izgledati mlađe, navedeni dojam s lakoćom ostvaruju skinny modeli. Osim toga, tamniji traper vizualno stanjuje liniju pa je i to jedan od načina postizanja mladolikog izgleda', ističe Joe.

Po pitanju bezvremenskog modela traperica, oba stručnjaka za denim složila su se da je riječ o modelu traperica visokog struka i ravnih nogavica, koji smatraju najisplativijom investicijom.