MLADA ZAVODNICA

Golišave snimke iz mora: Zaručnica Cristiana Ronalda ne prestaje provocirati svojim atributima

26.08.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Argentinka Georgina Rodriguez, koja je prije nekoliko godina zavela najboljeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda, ne prestaje se na društvenim mrežama hvaliti svojim golišavim fotografijama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Da se zbilja ima čime pohvaliti, te da su joj tijelo, atributi i figura zaštitni znak, Georgina Rodrigez mnogo je puta dala do znanja široj javnosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Međutim, svakom novom golišavom objavom na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ostavi bez teksta gomilu pratitelja.

Vojska od čak 20 milijuna ljudi koliko je prati, sada je na uvid dobila njezine snimke iz dubine mora na kojima roni u oskunom bijelom bikiniju, a kada u pravi plan stavlja svoju stražnjicu.

Atraktivna 26-godišnjakinja, zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda svoje morske radosti najradije je objavljivala ovoga ljeta, kada je s voljenim i djecom odmarala na Mediteranu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🧜🏽‍♀️

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Par je odabrao boraviti na španjolskoj obali, vjerojatno kako bi bili što sigurniji od pandemije koja još uvijek mahnito vlada cijelim svijetom.

Mlada crnka i stasiti Portugalac koji trenutno igra za talijanski Juventus, zajedno dijele kćerkicu Alanu Martinu, a Georgina je objeručke prihvatila odgoj Ronaldove troje ostale djece.

Blizance Evu i Mattea na svijet je donijela surogat majka, isto kao i nogometaševa najstarijeg sina Cristiana Ronalda Juniora.