NITKO KAO ONA

Izaziva zavist: Jennifer Lopez se ponovno hvali svojim nevjerojatnim trbušnjacima

21.01.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Zgodna Jennifer Lopez, glumica i pjevačica dobro je poznata po svojem kao isklesanom tijelu, rezultatom napornih treninga i zdrave prehrane

J. Lo kad je u pitanju izgled ništa ne prepušta slučaju, a odlasci u teretanu za nju su svakodnevna obveza, osobito sad uoči priprema za najvažniji sporski događaj u SAD-u tradicionalni Super Bowl na kojem će nastupiti i 50-godišnja latino ljepotica koja izaziva divljenje svojim mladolikim izgledom i besprijekornom figurom.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Lopez fotografi prate u stopu pa im nije promaknula ni prilikom odlaska u teretanu odjevena u kombinaciju u kojoj je sve ostavila bez daha.

U pripijenom kratkom topu i tajicama leopardskog uzorka Jennifer je izgleda bez greške, a ovaj je dnevni stajling zaokružila kosom podignutom u baletnu punđu, velikim sunčanim naočalima i svojim omiljenim zaštitnim znakom: naušnicama ringovima.

Dakako, u prvom planu su i ovoga puta bili njezini fascinantni trbušnjaci na kojima joj svi zavide.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia

Svoju kao isklesanu figuru koju je pokazala i u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' kao Ramona Vega, striptizeta s opakim planom, Lopez duguje tjelovježbi, no ključna stvar za uspjeh je u tome što joj to ne predstavlja obvezu, nego zadovoljstvo. '100 posto sam uvjerena da je vježbanje dio onoga što me čini tako sretnom', rekla je u jednom ranijem intervjuu zgodna pjevačica i glumica.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Osim toga, Jennifer je velika zaljubljenica u ples.

'Ples je oduvijek bio vrlo prisutan u mom životu, a posvećivanje vremena gibanju i činjenju nečega dobrog za svoje tijelo ključno je za sreću. Doista vjerujem da kada se brinete o sebi i radite na svom zdravlju, možete bolje voditi brigu i o onima koje volite', objasnila je Jennifer koja je bila nominirana i za SAG Awards za ulogu Ramone no na kraju je slavila Laura Dern