ZIMSKI FAVORIT

Slavne ljepotice se ne skidaju iz ovih toplih i trendi jakni koje vrijedi imati u ormaru

20.01.2020 u 21:17

Bionic
Reading

Nekoliko sezona zaredom primjetan je trend pilotskih jakni koji je osvojio modne ovisnice diljem svijeta, a nedavno smo u ovim udobnim i toplim jaknama primijetili i brojne slavne ljepotice

Ukoliko ove sezone odlučite investirati u kožnu jaknu, nećete požaliti jer su postale neprolazni modni klasik, a zahvaljujući svestranosti idealno će se uklopiti u svačiji stil i osmišljenu kombinaciju. Posebno privlačne ove sezone su takozvane pilotske jakne od prave ili eko kože s ušivenom podstavom od ovčje vune ili njezinih imitacija.

Ove su jakne nekad bile svojevrsni zaštitni znak pilota, što objašnjava njihov naziv, a proteklih sezona postale zimski 'must have'. U 2019. godini zavladala je pomama za ovim modelima jakni, nakon što smo ih imali prilike vidjeti u kolekcijama Isabel Marant i Davida Kome, a jednako tražene su i ove zime.

Brojne zaljubljenice u modu ove su se zime odlučile upravo za ovaj model jakne koja je savršen primjer sportske elegancije te je idealna za sve one žene koje vole izgledati trendi i ženstveno, ali preferiraju udobnost.

Omiljenu zimsku jaknu u svoj su ormar pospremile i brojne slavne ljepotice. Cindy Crawford vidjeli smo prije nekoliko dana u šetnji New Yorkom u društvu supruga Randyja Gerbera, odjevenu u traperice, plavu vestu i crnu pilotsku jaknu koja je odlično zaokružila cjelokupan stajling.

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prije nekoliko dana vrlo sličnu jaknu u smeđoj boji nosila je i manekenka Karlie Kloss koja se odlučila za varijantu jakne od brušene kože u kombinaciji s bijelom vunenom podstavom. Lijepa manekenka u jakni je viđena tijekom boravka u švicarskim alpama gdje je stigla na vjenčanje bivše supruge Romana Abramoviča, Daše Žukove, i njezina zaručnika, grčkog milijardera Stavrosa Niarchosa.

Ni kćer monegaške princeze Caroline, Charlotte Casiraghi, nije odoljela ovoj hit jakni. Lijepa nasljednica monegaškog prijestolja također je bila jedna od mnoštva uzvanika na vjenčanju Daše Žukove, a u trendi jakni snimljena je tijekom šetnje snijegom prekrivenim gradićem St. Moritz.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / ELIOTPRESS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nedavno smo u ovoj popularnoj jakni primijetili i manekenku Irinu Shayk. Lijepa Ruskinja, koja se nakon prekida veze s glumcem Bradleyjem Cooperom u potpunosti posvetili brizi oko njihove kćerkice Lee De Seine, viđena je u šetnji New Yorkom s dvogodišnjom mezimicom. Irina je traperice i pletenu vestu začinila visokim čizmama na petu i pilotskom jaknom u boji devine dlake s potpisom brenda Paul & Joe.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia