ZA STAJLINGE BEZ GREŠKE

Izabrali smo trendi komade koje se isplati imati u ormaru ove jeseni

01.10.2018 u 08:36

Bionic
Reading

Modni virtuozi pripremili su pregršt uzbudljivih jesenskih noviteta koje su modne ovisnice već prisvojile i uvrstile u svoj ormar. Ove sezone posebno će se izdvojiti nekoliko ključnih trendova koji će dominirati narednih mjeseci, a ako je suditi prema odjevnim kombinacijama trendsetericama koje smo proteklog tjedna viđali na milanskom tjednu mode, trendovi su već uveliko zaživjeli na ulicama. Donosimo vam pregled trendi komada koje morate imati u svom ormaru

Ove ćemo jeseni biti zaluđeni s nekoliko trendi komada, a s obzirom na to da nas u centrima City Center one očekuje Žuta srijeda, pročešljali smo trgovine i pronašli idealne jesenske komade koje se isplati ugrabiti po sniženim cijenama.

1. Životinjski print

Ako moramo izdvojiti najveći trend sezone, onda su to životinjski printevi koji su doslovno preplavili trgovine. Zmijski i leopard uzorak uvjerljivi su pobjednici sezone, a ništa manje popularni nisu ni zebrasti i tigrasti uzorak. Jedne ovakve štikle zmijskog uzorka itekako je korisno imati u ormaru, jer u tren oka podižu i najjednostavniji stajling.

2. Baloner

Baloner je kultni komad s kojim ne možete pogriješiti i omiljeni komad odjeće za prijelazna razdoblja, zbog čega ga mnoge zaljubljenice u modu rado nose u jesenskim mjesecima. Baloner u bež nijansi klasičan je odabir žena diljem svijeta, a nama se svidio Sportinin model s dvostrukim kopčanjem i remenom.

3. Zavodljiva crvena

Jedna od omiljenih boja ove sezone je crvena. Ova vatrena boja, koja prema riječima stručnjaka privlači poglede više od bilo koje druge boje, jedna je od jesenskih favorita koji će uskoro preplaviti trgovine, a odaberete li crvenu haljinu budite sigurni da nećete proći neprimijećeno na špici.

4. Žuta boja

Boja sezone, uz crvenu, pink i narančastu, definitivno je žuta. Otvorite li Instagram profile najuvaženijih modnih blogerica i trendseterica primijetit ćete da baš svaka od njih ima u svom ormaru poneki žuti komad odjeće. To ne znači da morate biti od glave do pete obojani u žuto, već da odaberete komad kojim ćete podignuti svoj stajling, poput primjerice ove elegantne žute bluze koja se veže u mašnu.

5. Kvalitetna traper jakna

Traper se iz sezone u sezonu povlači i vraća u modu, no uvijek je dobrodošao i zasigurno je jedan od rijetkih materijala za koji ne možemo reći da je out. Traper jaknu u svom bi ormaru trebala imati svaka mlada žena koja drži do izgleda, jer osim što predstavlja idealan jesenski komad, traper jakna itekako izgleda chic ukoliko ju znate iskombinirati.

6. Efektna torbica

Ključ uspješne odjevne kombinacije krije se u odabiru modnih dodataka. Ako nemate odgovarajuću torbicu i cipele, cijeli stajling pada u vodu. Trenutno su popularne torbice neobičnih oblika - okrugle, mini koferi i retro remen-torbe, no najvažnije od svega je da odaberete torbu koja će podignuti svaki vaš stajling, poput ove okrugle torbice sa zlatnim detaljima s potpisom brenda Lovely Bags.

7. Statement haljina u kombinaciji s gležnjačama

To što je stigla jesen, ne znači da se trebamo odreći lepršavih haljina. U hladnijim danima kombinirajte haljine s predimenzioniranim vestama i cool gležnjačama. Izbora je uistinu mnogo, a na vama je da pronađete stil koji vam najviše odgovara. Nama se svidjela ova neodoljiva kombinacija cvjetnog printa i bajkerskih čizmi. Spajanje naizgled nespojivih komada odjeće jedno je od najzanimljivijih modnih pravila posljednjih sezona, tenisice odavno više nisu rezervirane samo za trenirke i traperice, dok su lagane, lepršave suknje i haljine savršene u kombinaciji s čizmama.

  • +11
Jesenski komadi u City Centeru One Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inspiraciju za modne igrice s jesenskim stajlinzima potražite u City Centeru one, gdje vas čeka mnoštvo noviteta i neodoljivih odjevnih komada. U bilo kojem od njih, u cijeloj Hrvatskoj, ovoga tjedna obilježava se Žuta srijeda, kad su proizvodi na iznimno velikim sniženjima, prihvatljivi za svaki džep i kućni budžet.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji sa City Centerom one te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.