UVIJEK U TRENDU

Izabel Kovačić među prvima isfurala najpoželjniji trend sezone o kojem bruji modni svijet

23.04.2019 u 18:55

Bionic
Reading

Nedvojbeno najbolje odjevena žena nogometaša, Izabel Kovačić, ponovno je dokazala da nema konkurenciju kada je moda u pitanju. Lijepa ekonomistica, uvijek odjevena po posljednjoj modi, oduševila je svoje mnogobrojne obožavatelje još jednim trendi izdanjem kojeg ćemo narednih mjeseci viđati posvuda

Nakon što je nekoliko dana provela u Parizu reklamirajući najnoviji Samsungov smartfon, supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, pohvalila se na Instagramu fotografijom s hrvatske obale. Čini se kako se lijepa ekonomistica zasitila hladnog i kišnog Londona, gdje se sa suprugom preselila iz Madrida, nakon što je nogometaš stigao na posudbu u Chelsea.

Lijepa Izabel povratak u Hrvatsku iskoristila je za odmor na obali, opuštajući se uz zvukove mora, a fotografija koju je podijelila s obožavateljima ubrzo je vrvila komentarima i lajkovima. Izabeline pratitelje je posebno oduševila njezina prirodna bujna kosa koju rijetko kad imamo prilike vidjeti. Plavokosa ljepotica većinu vremena svoje kovrče kroti feniranjem, a najčešće je se može vidjeti s elegantnim valovima u kosi koji su postali njen zaštitni znak.

'Više ne moram čekati... ljeto je stiglo', napisala je lijepa Izabel uz fotografiju na kojoj pozira na plaži, odjevena u idealan ljetni stajling kojeg se ne bi posramile ni vodeće modne influencerice. Lijepa supruga nogometaša na fotografiji pozira odjevena u končanu majicu i traperice trapez kroja s efektnim i trendi tie-dye printom o kojem bruje ugledni modni časopisi.

Tie-dye print prepoznatljivog izgleda karakterističnog za 70-te godine prošlog stoljeća i hippy generaciju ovog ljeta postat će najpoželjniji trend sezone kojeg ćemo viđati na svakom koraku.

Od klasične uniforme boema i hipija, tie-dye odjevni komadi prevalili su ogroman modni put postavši elegantan i osvježavajuć odabir kada se poželite posebno istaknuti, a koliko je ovaj trend trenutno popularan svjedoče i brojne high street trgovine koje u svojoj ponudi nude raznorazne odjevne komade s tie-dye printom u različitim bojama.

  • +24
Tie dye trend Izvor: Promo fotografije / Autor: promo