STILOVI ZA PROLJEĆE

Iz ovih stopa pospremite torbice na dno ormara; ponovno su 'in' one velikih dimenzija

10.04.2023 u 15:10

Bionic
Reading

Dominacija torbi minijaturnih dimenzija već je neko vrijeme na izmaku, iako, moramo to priznati, takvi modeli daju poseban šarm i chic vibru svakoj modnoj kombinaciji

Ako se u potrazi za idealnom proljetnom torbicom, možda će vas iznenaditi povratak većih modela, nesumnjivo vrlo praktičnih i efektnih.

Kako smo u razdoblju u kojem sve više nosimo laganiju odjeću, kožne torbe pomalo odlaze sa scene i ustupaju svoje mjesto prozračnijim tkaninama, poput rafije, pamučnih materijala, trapera ili pruća, a ove godine, sudeći prema najavama modnih stručnjaka, naglasak će biti na mrežastim torbama koje kao da nas pozivaju na ljetni odmor.

Ovakvi modeli izgledaju chic sa svojom boho notom, a nevjerojatno su svestrani.

Ono što im daje posebnost i šarm je i to da evociraju uspomene i podsjećaju nas na ljetnu opuštenost.

  • +10
Klasične torbe Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mrežaste torbe, praktični modni dodaci u kojima smo nekad nosili namirnice iz trgovine ili kupaće kostime na putu do plaže, sad su hit modni trend koji tako rado pratimo.

Ovi su modeli dobili novo modno ažuriranje prošlog ljeta i postali apsolutni must have u širokom rasponu veličina i boja. Izgledaju totalno cool i unose ljetni osjećaj bezbrižnosti u svakodnevicu, a modni znalci su jednoglasni u mišljenju da će i najjednostavnijem stajlingu dati razigran štih.

Ako vam se sviđa boho stil, tzv. crochet torbe kao stvorene su za vas, posebno ako volite nositi lepršave ljetne haljine, maxi suknje, traper minice...

Cool varijante takvih torba već su preplavile i high street trgovine, a XXL mrežasti modeli nesumnjivo su dobrodošao modni dodatak svakoj ljetnoj odjevnoj kombinaciji, osobito ako volite stil nadahnut modom 60-ih i 70-ih, no slobodno ih možete kombinirati čak i s poslovnim stajlinzima.