NOVA LJUBAV?

Ivica Kostelić snimljen u društvu atraktivne Riječanke

09.05.2011 u 10:01

Bionic
Reading

Nakon što je otputovao u Terme Selce kako bi što prije zaliječio operaciju koljena, skijaš je uslikan u društvu Maje Škufc, za koju se prije nekoliko godina nagađalo da je s njim u vezi

Elin Arnarsdottir, djevojka Ivice Kostelića, ostavila je karijeru zbog njega, a najbolji skijaš svijeta uslikan je u Selcu s fatalnom Riječankom, donosi Extra. Naime, čini se da je Elin s kojom je Ivica u vezi već pet godina, viđen u više navrata kako provodi vrijeme odvojeno za rehabilitaciju koljena, u društvu plavokose 29-godišnje Maje Škufc, s kojom su ga mediji povezivali još prije četiri godine. Prvo su viđeni u Crikvenici u jednom kafiću kako piju čaj, a zatim su fotografirani ispred Poliklinike Terme Selce. Nakon zajedničke vožnje dovezli su se do hotela ispred kojeg je njezin auto ostao parkiran do kasnih noćnih sati, a zatim je atraktivna Riječanka izašla sama iz hotela i uputila se kući, a Ivica nastavio spavati, izvještavaju novinari Extre koji su zajedno s fotografima u stopu pratili kretanje trofejnog skijaša.

Ivica već ima povijest s djevojkom s kojom je 2007. provodio više vremena te je tada i objavljena njihova zajednička fotografija u časopisu Story. Maja Škufc bila je pobjednica showa Branka Đurića Đure 'Pet minuta slave', a kasnije je radila kao voditeljica na OTV-u i RTV-u. Prije nekoliko godina otvoreno je izjavila da je u Ivicu zaljubljena preko ušiju te 'da iako voli slušati Jona Bona Jovija, Ivica je njen Elvis Presley'.

Ivicu nismo uspjeli dobiti za komentar navodne nove veze ali smo dobili Nenada Erora, glasnogovornika Hrvatskog skijaškog saveza koji je u kontaktu s Ivicom te je izjavio:

'Hrvatski skijaški savez nikad nije ulazio u privatnost članova, pa može reći da se čuo s Ivicom koji je trenutačno na rehabilitaciji u Austriji te da mu je bitan samo oporavak kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu. Drugih komentara nije imao.'