BESPRIJEKORNO BIJELO

Ivanka Trump odabrala Veru Wang za vjenčanje iz snova

27.10.2009 u 12:01

Bionic
Reading

Kći magnata Donalda Trumpa, Ivanka Trump, za svoj najvažniji dan nije štedjela ni truda ni novca kako bi izgledala kao mladenka iz snova

Ivanka Trump (27), kći bogatog poduzetnika Donalda Trumpa, udala se za novinskog izdavača Jareda Kushnera (28) na privatnoj ceremoniji održanoj u nedjelju u očevu golf-klubu u New Jerseyju. Za svoj najvažniji dan, Ivanka je odabrala raskošnu bijelu vjenčanicu s potpisom Vere Wang, a inspiriranu Grace Kelly.

Vjenčanicu iz snova dopunila je nakitom iz svoje vlastite kolekcije, dijamantnim naušnicama vrijednim oko 130.000 dolara i dijamantnom narukvicom vrijednom 90.000 dolara. Ivanka je, naime, vlasnica tvrtke Ivanka Trump Collection koja se bavi dizajnom i izradom nakita, potpredsjednica očeve tvrtke za nekretnine i voditeljica u emisiji 'Celebrity Apprentice'.

Mladoženja je nosio klasično crno odijelo Brioni, a djeveruše haljine Caroline Herrere.

Na svadbenom slavlju kojemu je prethodio tradicionalni židovski obred za vjenčanje, okupilo se 500 uzvanika, među kojima je bio i bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani, bivši guverner New Jerseyja Jim McGreevey, poznati glumci i televizijski voditelji.

Mladoženja Jared Kushner također je iz bogate obitelji, a i sam je uspješan poduzetnik. Izdavač je The New York Observera i upravlja obiteljskom tvrtkom Kushner Companies koja se bavi prodajom nekretnina.

Za bračno putovanje par je odabrao Afriku.