BRAČNI KRAH

Ivan i Patricia Klasnić više ni ne razgovaraju

15.12.2011 u 11:42

Bionic
Reading

Ivan i Patricia Klasnić navodno će razgovarati preko odvjetnika, a Patricia je dodala da više nikada ne želi biti u vezi s nogometašem

Patricia Klasnić olakšala je dušu te ispričala medijima sve što je doživjela kad je nenajavljeno posjetila supruga Ivana u Manchesteru. Tamo je, prema njezinim riječima, našla pregršt tragova preljuba.

'Jedino pozitivno u mojoj situaciji je da mi ne može biti gore, rekla je Patricia Klasnić. 'Definitivno nikad više ne bih mogla biti s nogometašem. Sretnija bih bila s nekim obrtnikom koji svaki dan kući dolazi u pet popodne i zadovoljan je onim što ima', rekla je Patricia koja je inače medicinska sestra te je Ivanu bila velika potpora u danima kad je bubreg presađivao dva puta te kad ga je 17-godišnjakinja iz Manchestera lažno optužila za silovanje.

Ivan Klasnić, prema preporuci odvjetnika, još ne želi komentirati ispovijest svoje supruge, s kojom, navodno, više uopće ne razgovara. Povremeno je nazove samo da bih čuo kćer koja je 11. prosinca proslavila peti rođendan.