UVIJEK TRENDI

'It' komadi odjeće za dodati u ormare

05.06.2013 u 08:00

  • +23

'It' komadi by Rachel Zoe

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo/Piperlime.com

Bionic
Reading

Podosta je trendova isplivalo na vidjelo ovoga proljeća, ponuda je šarolika, a novčanici u krizi ipak nešto tanji. Stoga je važnije nego ikada kupiti neki komad odjeće koji ide uz brojne kombinacije. Evo nekoliko ideja koje predlaže slavna američka stilistica Rachel Zoe

Nije vrijeme za isključivo kupovanje trendovske odjeće, bit će dovoljan koji dobar komad da osvježite stajling.

To bi ove sezone mogao biti šorc obrubljen kontrastnim uzorkom u boji, sandale na visoku punu petu, gladijatorice sa zlatnim metalnim detaljima, jedna dobra torba boje devine dlake i srednje veličine.

Nose se i široke, pomalo prozirne bluze, zašto ne biste imali jednu koja će vam ići uz mini suknju, dugu suknju, fine hlače i traperice, na ravne sandale i glamurozne štikle?

Posebna je priča haljina koja bi za trendovski dašak mogla imati čipkaste detalje, ili pak predstavljati neku geometrijsku igru crne i bijele.

Za isticanje iz mase pokupite i koji trendi komad nakita ili uložite u sat koji svakom outfitu daruje luksuznu notu.

Kakvi su od tih komada u vrućem trendu, obznanila je priznata stilistica i dizajnerica Rachel Zoe na stranicama online dućana piperlime.com. Naravno da sve slične komade, ako ne želite kupovati online, možete kupiti i po našim lancima ulične mode.