Demerion

Iskoristi black weekend ponudu!

24.11.2023 u 16:18

Bionic
Reading

-40% na sve beauty proizvode!

Atraktivnu BLACK WEEKEND skincare ponudu i ove godine za vas je pripremio Demerion beauty.

Pronađite svoje omiljene kozmetičke proizvode po cijenama sniženim 40 %.

SVI, dobro ste pročitali baš SVI beauty proizvodi za njegu sniženi su za 40% u periodu od

24.11.- 26.11.2023. i možete ih kupiti na web shopu www.delmerion.hr

Ovo je prilika da kupite premium proizvode prirodne kozmetike po sniženim cijenima i uživate u njihovim čarima, te ih uvedete u svoju dnevnu rutinu. BLACK WEEKEND akcija -40% na web shopu www.delmerion.hr idealna je prilika da pronađete i osigurate savršen blagdanski poklon za svoje najdraže. Fantastični skincare proizvodi i linije za njegu kako za žene, tako i za muškarce kriju se na ovom web shopu. Bilo da se radi o njezi lica, tijela, kose ili oralnoj higijeni sve možete pronaći na jednom mjestu - sa ponosom najavljuje Delmerion beauty tim. Također tu je i savršena prirodna dječja kozmetika za vaše klince i klinceze koja će osigurati vrhunsku njegu vašeg djeteta.

Svi proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih, organskih i veganskih sastojaka, koji njeguju i štite vašu kožu i kosu, te se prijateljski odnose prema okolišu i životinjama. Na Delmerion beauty web shopu možete birati između renomiranih brendova kao što su APIVITA, DR.BRANDT, LIERAC, PHYTO, MARVIS, a tu su također i BEPER beauty i zdravstveni uređaji kako bi upotpunili vaše svakodnevne rutine i brige o svom izgledu i zdravlju. Posjetite svakako web stranicu i otkrijte čari ponude.

Ukratko da Vas provedemo kroz Delmerion web shop!

Naš favorit brenda prirodne holističke kozmetike APIVITA trenutno je nova BEEVINE ELIXIR linija za njegu kože lica. Apivita je nakon 7 godina istraživanja patentirala formulu za prirodnu obnovu kolagena lica koja u sebi sadrži bljni kolagen iz polifenola vinove loze. Ovaj eliksir mladosti dostupan je uz 40% popusta na ovotjednoj akciji.

Kao što i sam naziv govori QUEEN BEE linija je kraljica među proizvodima. Rezultati i benefiti korištenja ove linije proizvoda vidljivi su nakon samo 8 dana korištenja. Ukoliko maštate o ovoj liniji iskoristite 40% popusta i uživajte u kraljevskom tretmanu i njezi kože lica.

Također ne zaboravite zaviriti u APIVITINU ponudu za njegu kose i cjelokupnu njegu tijela za nju i njega.

Tajna ljepote krije se u ovoj kapljici seruma!

Iz asortimana svjetski poznatih proizvoda Dr.BRANDT linije, preopručujemo DROP OF STRENGTH SERUM koji utječe na ključnih 8 znakova starenja kože, a temelji se na autofagiji – procesu samoobnove kože. Ovaj serum, kao ostali proizvodi linije za njegu Dr.BRANDT,  snižen je 40% i stoga je idealna prilika da si priuštite serum koji je prema mnogim neovisnim recenzijama broj 1 u skincare svijetu. Uz ovaj serum nemojte zaobići ni priliku uloviti na popustu revolucionarni Dr.BRANDT MICRODERMABRASION PILING ZA LICE ili TIJELO.

Pariz grad magnetske ljepote, ljubavi, mode i umjetnosti!

Ne morate otići u Pariz u potrazi za brandom LIERAC Paris, jednim od najboljih dermokozmetičkih brandova na svijetu. Ekskluzivna francuska dermokozmetička linija inspirirana medicinskim dostignućima koja koristi samo najbolje sastojke iz prirode i znanosti za postizanje vrhunskih anti-age rezultata dostupna je također na web shopu.

Sami nazivi nazivi linija otkrivaju o kakvim se proizvodima za njegu lica radi. LIERAC LIFT INTEGRAL uz svoj lifting efekt pomoći će zategnuti vašu kožu i konture lica. LIERAC HYDRAGENIST pružit će vašoj koži iznimnu hidrataciju uz svoju prirodnu formulaciju. Također LIERAC ARKESKIN pružit će adekvatnu njegu lica i tijela svim ženama koje prolaze kroz period menopauze.

Ljepota i snaga kose dolaze iz prirode!

PHYTO svoje prirodne formule razvija zahvaljujući stručno odabranim biljkama. Budući da jedna biljka može poboljšati svojstva druge, PHYTO biokemičari neprestano traže i stvaraju najbolje i učinkovite kombinacije botaničkih sastojaka.

Tako su nastale nove PHYTO VOLUME; COLOR I PURPLE linije za njegu kose.

Ukoliko ste u potrazi za proizvodima koji će vašoj kosi vratiti volumen, očuvati boju ili joj podariti mekoću poput svile, utoliko zavirite u PHYTO ponudu prirodnih šampona, regeneratora, maski i boja za kosu.

Također PHYTO u svom asortimanu ima i tretmanske PHYTOCYANE proizvode za žene i muškarce za jačanje, obnovu i rast kose.

Nadamo se da smo Vam malo pomogli u istraživanju noviteta. Cjelokupnu -40% BLACK WEEKEND akcijsku ponudu istražite na Delmerion beauty web shopu u period od 24.11.-26.11.2023.

Uz vrhunske proizvode prirodne kozmetike osjećajte se zadovoljno u svojoj koži!