SNIMLJENI U IZLASKU

Ipak im je uspjelo! Tanja i Goran savršeno se slažu

01.10.2013 u 14:50

Goran i Tanja Ivanišević

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Branimir Kvartuc

Bionic
Reading

I nakon razvoda, Tatjana Dragović i Goran Ivanišević ostali su prijatelji, a to su potvrdili i zajedničkim noćnim izlaskom

Prava je rijetkost da slavni parovi nakon razvoda ostaju prijatelji. To je ipak uspjelo Tatjani Dragović i Goranu Ivaniševiću koji se mogu vidjeti u zajedničkim druženjima.

Nedavno su na nogometnoj utakmici zajedno bodrili svog sina Emanuela koji igra za omladinski pogon NK Kustošija. Roditeljski ponos nisu mogli sakriti.

A da su ostali u dobrim odnosima, dokazuje i fotografija koju je Tanja objavila na svom profilu na Instagramu. Ljepotica je bila u izlasku s prijateljima, a na fotografiji uz nju nasmiješeno pozira i njen bivši suprug, tenisač Goran Ivanišević.


Kada su Tanja i Goran na proljeće donijeli odluku o razvodu, ona nije iznenadila mnoge. Nesuglasice su imali i tijekom braka, a nakon što mu je Tanja oprostila aferu s Vanjom Halilović, i sama je nekoliko godina kasnije uživala u društvu mlađeg muškarca s kojim je i snimljena u ugodnom druženju.

Ipak, čini se da Tanja i Goran bolje funkcioniraju kao prijatelji, pa iako su se razišli, čini se da su ostali najbolji prijatelji.