Intimni skincare

Posebna formula za svakodnevnu njegu intimnih područja

29.12.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Žene gotovo svakodnevno razgovaraju o njezi kože lica, kose, tijela, dijele savjete, daju preporuke za proizvode, a najčešće i idu zajedno u kupovinu skincare proizvoda i šminke. No, jednako tako je važna i intimna higijena o kojoj se vrlo malo razgovara. Isto tako o njezi intimnih dijelova ne govori se često niti u ginekološkim ordinacijama

Naime, intimna higijena trebala bi biti svakodnevna njega, kao i oralna njega ili nanošenje kreme za lice. Jedna od najvećih zabluda o čišćenju intimnog područja je ta da se to može raditi s običnim sapunom ili gelom za tuširanje. Ne! Ovo je jedna od najčešćih grešaka koju mnoge žene rade. Intimno područje najvažnije je čistiti prigodnim proizvodima koji su vrlo nježni te posebno formulirani kako bi održali prirodni pH i ne izazivali iritacije.

Upravo APIVITA u svojoj liniji za intimnu njegu ima tri proizvoda, posebno formulirana za svakodnevnu njegu, za posebnu zaštitu i za suhoću rodnice.

Gel za intimno područje za svakodnevnu njegu s kamilicom i propolisom namijenjen je svakodnevnoj njezi, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka. Idealan je za zdrave žene reproduktivne dobi te se koristi kao prevencija, a njegovi prirodni sastojci poput organske kamilice i bioaktivne aloe vere umiruju iritacije. Propolis sprječava rast patogenih mikroorganizama, a mliječna kiselina, prirodni oligosaharidi i prirodni lipoamino-kiseline reguliraju prirodni pH te pomažu u zaštiti prirodne flore intimnog područja.

Gel za intimno područje za posebnu zaštitu s čajevcem i propolisom namijenjen je svakodnevnoj njezi intimnog područja koje je sklono iritacijama intimnog područja. Propolis, čajevac i prirodne lipoamino kiseline sprječavaju razvijanje patogenih mikroorganizama, mliječna kiselina, prirodni oligosaharidi i prirodni lipoamino-kiseline reguliraju prirodni pH te pomažu u zaštiti prirodne flore intimnog područja te bioaktivna aloe vera i pantenol s ekstraktom organskog ekstrakta kamilice ublažava iritacije.

Treći i posljednji proizvod iz APIVITA linije za njegu intimnog područja je nježna pjena protiv suhoće rodnice s aloe verom i propolisom. U sebi sadrži 92% prirodih sastojaka, a proizvod je savršen za žene u menopauzi jer njegovi bogati sastojaci ublažavaju iritacije i suhoću. Upravo bioaktivna aloe vera, glicerin i organsko eterično ulje geranija vlaže, umiruju i štite intimno područje a mliječna kiselina pomaže u zaštiti prirodne flore intimnog područja.

Proizvode iz ove linije možete pronaći na www.delmerion.hr, u APIVITA storeovima u Zagrebu, Gundulićeva 9 i u Splitu, Narodni trg 1 (Pjaca) te u bolje opskrbljenim ljekarnama.