A ŠTO SAD ON ILI ONA RADI?

Internet kao sredstvo provjere bivših ljubavi

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.09.2009 12:16
  • Objavljeno 22.09.2009 u 11:00
internet_računalo

internet_računalo

Izvor: tportal.hr / Autor: Arhiva

Milijuni romantičnih ljudi diljem svijeta svakodnevno pretražuju internet kako bi otkrili što im rade bivši ljubavnici, pokazuje najnovije istraživanje

Gotovo polovica korisnika interneta često provjerava što im rade bivši partneri, čak i ako je riječ o onima koje su sami ostavili.

Svaki četvrti korisnik pretražuje internet kako bi doznao što mu danas radi bivša srednjoškolska ljubav, a svaki peti istražuje što mu danas radi jedan od kasnijih partnera ili partnerica. Svaki deseti korisnik internet koristi za provjeru bivše djevojke ili dečka.

Istraživanje je obuhvatilo 1.000 odraslih osoba, a 37 posto njih izjavilo je kako provjerava bivše partnere samo zato jer ih zanima gdje su i što rade danas.

Tek četiri posto ispitanika priznalo je da bivše partnere provjeravaju jer smatraju da će se tako ponovno povezati s njima. Međutim, istraživanje pokazuje da je tek sedam posto ispitanika ponovno završilo s bivšim partnerom zahvaljujući internetu.

20 posto ispitanika izjavilo je da je ignoriralo elektroničku poštu koju su im poslale stare ljubavi želeći na taj način s njima ponovno stupiti u kontakt.

Četiri posto ispitanika iskoristilo je internet kako bi bivšim ljubavima poručilo da su sretni bez njih, a tri posto je na taj način željelo doznati i da su im bivše ljubavi jadne i nesretne.

Ovo neobično istraživanje pokazalo je i ljudsku taštinu. Naime, 59 posto ispitanika priznalo je da često u Google upiše i svoje ima da vidi koliko će linkova biti izbačeno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi