FASHION GURU

Indira napucana i maksimalno seksi

14.06.2011 u 08:09

Bionic
Reading

Mlada pjevačica Andrea Šušnjara ima predispozicije da bude dalmatinska džepna Venera, ali da bi zaslužila tu titulu mora još puno toga naučiti. Anja Alavanja i Barbara Radulović su korektne, ali zato Indira izgleda maksimalno seksipilno

Fashion Guru i ovaj je tjedan secirao modni izričaj naših estradnjaka i voditelja, a na najviše pohvala dobila je Indira čiji je scenski outft ocijenio besprijekornim. Lanci, zakovice, kratko, usko maksimum je seksipila, kako kaže Guru. Pored tako sređene Indire njezini kolege izgledaju spremni za traktor i oranje.

I dok naši dizajneri odlično odijevaju naše estradne zvijezde, Dior i Cavalli izgubili su kredibilitet i nisu više mjerodavni jer ih nose Ceca i Karleuša, smatra Guru.

Cure iz skupine Eni imaju takav styling da ga je zaboljela glava, a zbog vrištećih boja njihove odjeće trebaju vam sunčane naočale sa zaštitom.

Minea je ovaj put dobila pozitivnu kritiku iako se ponekad zna odjenuti kako da kupuje u Konjšćinskoj. Katarina Banić pak, bivša Miss Hrvatske ipak bi se trebala znati odjenuti, a budući da se malo zaokružila ta joj je vještina potrebna. Tuba-haljina nije za nju.

Tko je još dobro odabrao outfit, a kome treba 'make over', pogledajte u fotogaleriji i ocijenite tko vam je glam, a tko blam.