KRAJ POTRAGE

Imate uzak struk i veću stražnjicu? Ove su traperice za vas

20.06.2016 u 12:41

Bionic
Reading

Kupnja odgovarajućeg para traperica mnogim damama predstavlja problem zato što svaka figura stiže u različitim oblicima, zbog čega uloženi trud često djeluje poput nemoguće misije. Imati odličnu krojačicu, u ovom slučaju, dobar je plan B, no potraga za odgovarajućim trapericama ne mora postati mučno iskustvo ako znate koje vam siluete čine uslugu

'Imam mršave noge i mali struk, no stražnjicu veću od one koju mnogi ljudi očekuju. Moja građa tijela po pitanju traženja odgovarajućeg para traperica uglavnom rezultira modelima traperica koji su ili preveliki oko struka ili preuski na stražnjem dijelu', priznaje novinarka modne stranice WhoWhatWear koja je nakon mnogobrojnih pokušaja i pogrešaka napokon pronašla idealne siluete traperica, a svoje stečeno iskustvo odlučila je podijeliti s čitateljicama kako bi uštedjele vrijeme i živce u garderobi.

Girlfriend traperice

Kako otkriva novinarka, model girlfriend traperica odličan je izbor za dame koje posjeduju jednaku figuru poput njezine. Ovaj model traperica dat će ekstra prostor na području stražnjice i bedara, no taj prostor nije pretjerano širok, kao što je slučaj s boyfriend trapericama.

Flare traperice do gležnja

Ovaj model traperica novinarka WhoWhatWear-a smatra posebno laskavim za figuru kakvu i sama posjeduje, osobito u danima kada želite minimalizirati figuru stražnjice, dok će naglašen kroj visoko rezanih i širokih nogavica odvući pogled s drugih tjelesnih proporcija. Problem s cropped flare trapericama često se javlja po pitanju kroja u znaku preširokog struka, no kada nađete odgovarajući par ovog modela traperica, postići ćete sve od navedenog.

Traperice visokog struka

Ako imate veći trbuh, odličnim rješenjem pokazat će se traperice visokog struka, s obzirom na to da će podariti dojam vizualno tanjeg struka. U potrazi za savršenim parom traperica visokog struka, birajte one modele koji stižu s dovoljnom dozom elastina, a kojima ćete postići udobnost i koje će obline držati na mjestu.