CHRIS I GWYNETH

'Imali su otvoren brak, nije ju smetalo to što se on viđa s drugima'

28.04.2014 u 10:40

Bionic
Reading

Otkako je glumica na svom blogu prošli tjedan objavila da se rastaju, Gwyneth Paltrow i Chris Martin trude se ostati prijatelji pa su se čak zajedno odmarali na Bahamima

Prema časopisu People, to im uspijeva zato što su već neko vrijeme završavali svoj odnos i mirili se, a njihov razlaz bio je samo pitanje vremena. Par je navodno imao otvoren brak i Gwyneth nije bilo briga ako bi se njezin suprug nalazio s drugim ženama.


'Razdvojili su se i fizički i emocionalno. Uvijek im je bilo ugodnije raditi neke stvari odvojeno i nitko nije mislio da je to nešto neobično', otkrio je izvor za časopis People te dodao kako ih je sve to dovelo do prevara i veza s drugim ljudima.

Britanskog glazbenika povezivalo se s Kate Bosworth i Helenom Christensen te čak s bivšom Gwynethinom prijateljicom Kate Hudson. Christensen i Hudson demantirale su te navode, no Bosworth ih nikad nije htjela ni komentirati.

'Gwyneth nikad nije bila ljubomorna. Ona se vodila filozofijom 'odrasli smo, sami donosimo svoje odluke'', tvrdi izvor.

I samu Gwyneth povezivalo se s brojnim muškarcima. Tijekom braka s Chrisom navodno je ljubovala s milijarderom Jeffreyjem Sofferom, koji je trenutačno u braku s modelom Elle MacPherson, pa s producentom serije 'Glee' Bradom Falchukom, kao i s odvjetnikom Kevinom Yornom.

'Njihov brak se godinama raspadao, što im je jako teško padalo. Zbilja su radili na tome da poprave svoj odnos', otkrio je izvor te dodao kako Gwyneth zabrinjavaju godine i starenje pa se zbog flertovanja s drugima osjećala više seksi.