SANJA DUGGAN:

'Imala sam dvije estetske operacije, a botoks je sastavni dio njege'

22.01.2013 u 09:25

Bionic
Reading

Osim što joj posao cvjeta te je sretna majka, Sanja Duggan postala je i članica elitnog kluba Quintessentially, u kojemu su već dugo i poznati poput Madonne i Micka Jaggera

Ulaskom u prestižni klub Sanja Duggan još će lakše doći do svega što joj je potrebno, od avionske karte do ulaznica za koncert omiljene grupe, piše magazin Glorija. S obzirom na poslove kojima se bavi, nije joj problem platiti članarinu od devet tisuća kuna.

A posao kojim se već neko vrijeme bavi je ulaganje na burzi i kaže da je najviše zauzeta nakon ručka jer se njujorška burza otvara u 15.30 sati po našem vremenu. Uz posao i proučavanje burzovnih kretanja, pronađe vremena i za kavu s prijateljicama, a ostatak dana rezerviran je za sina.

Sinčić Lennon ponekad provodi poslijepodneva s ocem, s kojim Sanja ne živi posljednjih godinu i pol dana.

'Frane i ja smo u korektnim odnosima, a najvažnija nam je Lennonova sreća. On je od tate naslijedio smirenost i ljubav prema sportu, a od mene tvrdoglavost. Nadam se da će poput mene voljeti knjige, a zasad voli da mu čitamo', objasnila je Sanja Duggan, koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

'Kad sam bila mlađa, moda mi je bila mnogo važnija. Danas kupujem samo kad mi se nešto iznimno svidi i nikad ne idem u namjenski šoping', rekla je Sanja za Gloriju i dodala da voli modne marke YSL, Stellu McCartney i J Brand jeans. Fetiš su joj dugačke i udobne haljine jer uz njih može obuti i čizme i japanke, što joj je najugodnija kombinacija.

Majčinstvo joj nije pokvarilo liniju, a kaže kako se inače trudi živjeti zdravo, jesti laganu hranu i spavati barem osam sati. I dodaje da je u tome tajna njenog izgleda, iako priznaje da je imala neke estetske zahvate.

'Nikada nisam skrivala da sam imala dvije estetske operacije. S 25 godina operirala sam nos zbog devijacije septuma, a s 27 godina grudi', otkriva Sanja i kaže da je operirala grudi jer su se jednostavno istopile nakon što je izgubila supruga i spala na 45 kilograma.

'Sada imam 56 kilograma i zadovoljna sam svojim izgledom. Ne znam zašto se ljudi zgražavaju nad filerima, botoksom i kemijskim pilinzima, vani je to sastavni dio njege. I sama sam isprobala botoks i bila sam zadovoljna rezultatima jer ne vidim ništa loše ako čovjek želi izgledati mlađe i svježije', pojasnila je Sanja i zaključila da prava ljepota ipak dolazi iznutra, a ona se osjeća sretnom i zadovoljnom osobom.