RASKOŠ S KRUNIDBE

Imaju li današnje princeze ukusa za odijevanje?

30.04.2013 u 13:57

  • +8

Krunidba nizozemskog kralja

Izvor: Reuters / Autor: Robin Utrecht/REUTERS

Bionic
Reading

Na krunidbi najstarijeg sina nizozemske kraljice Beatrix, Willema-Alexandera, pojavila se kraljevska elita iz svih dijelova svijeta. Bila je to savršena prilika da princeze pokažu najraskošnije haljine

Britanski princ Charles i supruga Camilla, princ Philippe i princeza Mathilde iz Belgije, kao i prinčevski parovi iz Španjolske, Jordana i Japana nazočili su svečanosti krunidbe novog nizozemskog kralja Willema-Alexandera. Princeze su se, podrazumijeva se, pojavile u raskošnim, mahom dugim haljinama dostojnim titule koja ih krasi.

Najprepoznatljivije lice bila je Camilla Parker Bowles, koja je nosila haljinu s čipkastim bež dijelom na rukavima i dekolteu, da bi se potom tamnoplavi materijal spuštao ravno do poda. I španjolska princeza Letizia pokazala je najbolje od sebe u zasigurno najmodernijoj haljini na događanju.

Čistu eleganciju pokazala je i marokanska princeza Lalla Salma u dugoj svijetloj bež kreaciji, dok je princeza Maxima nosila vinski crvenu haljinu s volanima koji su padali u nizovima.

Švedska prijestolonasljedniica Victoria nosila je ljubičastu kreaciju, a lihtenštajnska princeza Sophie – zlatnu. Obje su bile od sjajnih materijala koji naglašava otmjenost.