OPAKO SEKSI

Ima li ona savršeno tijelo za bikini?

13.06.2013 u 09:13

  • +13

Candice Swanepoel

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Victoria's Secret

Bionic
Reading

Zanosna anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel u novom katalogu poznatog brenda donjeg rublja i kupaćih kostima reklamira novu liniju badića i izgleda doista sjajno

24-godišnja južnoafrička ljepotica i jedna od najpoznatijih anđelica Victoria's Secreta, Candice Swanepoel, prošloga mjeseca uputila se u St. Barts gdje je snimala novi katalog badića za poznati brend kupaćih kostima i donjeg rublja. Zanosni supermodel pozirao je u čak trideset različitih badića te u svakome pokazao svoju besprijekornu figuru.

S minimalnim make-up i razbarušenom plavom kosom Candice je pozirala u najrazličitijim krojevima i bojama badića, a njezina figura izgledala je doista zapanjujuće u crnom badiću bez naramenica i s dekolteom V-izreza.

Osim novih modela badića, novi katalog Victoria's Secreta predstavio je i novi modni trend, kojemu su se odmah priklonile i poznate zvijezde kao što su Beyoncé, Rihanna, Miley Cyrus i Kendall Jenner. Naime, na nekoliko fotografija Candice je pozirala i trbuha ukrašenog tankim i seksi zlatnim lančićem, a upravo se to svidjelo brojnim celebritytijima koji su ubrzo svoje fotografije s tim novim modnim trendom objavili na Instagramu.