TRENDI OBUĆA

Ikona stila Olivia Palermo nije odoljela cipelama koje slove za najpoželjniji model u 2021. godini

11.11.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Dane u vrijeme pandemije influencerica i ikona stila Olivia Palermo najradije provodi u društvu svog krznenog ljubimca, malenog maltezera s kojim je se najčešće može vidjeti na ulicama New Yorka. Simpatični dvojac svakodnevno šeta susjedstvom, a lijepa Olivia se i za šetnju s psom trudi dotjerati

Ikonu stila Oliviju Palermo nikad nećete vidjeti u trenirkama. 34-godišnja ljepotica, koja je svoje ime izgradila na temelju jedinstvenog osjećaja za modu i poznanstava koja je stjecala na njujorškim zabavama, uvijek je besprijekorno dotjerana, a čak i za šetnju s psom trudi se izgledati maksimalno chic.

Lijepa Olivia i njezin krzneni ljubimac nisu promaknuli oštrom oku paparazza koji je patrolirao ulicama New Yorka u potrazi za zvjezdanim imenima. Njih dvoje svakodnevno šetaju susjedstvom, a slavna brineta je ovog puta odjenula vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju s naglaskom na najpoželjnije cipele sezone.

Uz omiljene joj skinny traperice kojih se ne odriče ni pod koju cijenu, jednostavnu crnu dolčevitu i dugi crni kaput Olivia je uskladila crne lakirane loaferice s debelim džonom.

Mokasinke ili popularno zvane loaferice posljednjih godina su od omražene obuće postale omiljenim jesenskim odabirom žena diljem svijeta, a još ljetos bilo je jasno kako će ove cipele biti pobjednice sezone. Prema novim podacima Lysta, zaljubljenice u modu diljem svijeta provode vrijeme u intenzivnoj potražnji za ovom obućom, a posebno za njezinim glomaznim inačicama.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

To vrlo dobro zna i lijepa Olivia koja u svom ormaru među prvima ima aktualne trendove, ali i modne klasike čija popularnost ne blijedi unatoč događanjima na modnoj sceni. Palermo je i inače velika zaljubljenica u loaferice. U svom ormaru ima ove trendi cipele u nekoliko boja, a ukoliko ih vi još uvijek nemate, sada je zaista krajnje vrijeme da to promijenite.