KLASIK KOJI VRIJEDI IMATI

Ideje za stajlinge: Bijela majica ne slaže se savršeno samo s trapericama, već i sa suknjama

30.08.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Baš poput male crne haljine, bijele košulje ili klasičnog sakoa, bijeli T-shirt je nevjerojatno svestran komad koji se može kombinirati na bezbroj načina

Premda je ovoga ljeta naglasak bio više na pamučnim majicama bez rukava nalik na potkošulje, klasične T-shirt majice s rukavima, osobito one u bijeloj boji, odličan su dodatak svakom stajlingu, a dobro će doći i u prvim danima jeseni.

Prije svega, ljetne haljine slip kroja bez problema možete spariti upravo s T-shirtom, baš onako kako ih je nekad nosila Rachel, koju je glumila Jennifer Aniston u 'Prijateljima', i tako im uspješno produljiti sezonu nošenja.

Instagram je sad pak prepun stajlinga modnih influencerica koje su ovaj bezvremenski modni komad s puno stila spojile i sa suknjama, i to ne samo onima s casual vibrom.

  • +4
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dakle bijeli T-shirt s printom ili bez njega možete kombinirati s cool party suknjama poput onih od tila, kože ili baršuna i spremni ste za neki ludi izlazak...

Danska modna ikona Emili Sindlev oduševila je lookom koji uključuje bijeli T-shirt i svjetlucavu suknju s prorezom, a ovaj stajling savršen za neki večernji izlazak kombinirala je sa zavodljivim sandalama s remenčićima i torbicom u trendi ružičastoj.

Influencerica Hanna Schönberg se pak odlučila za oversize košulju s logom YSL-a i usku crnu maksi suknju s prorezom, dok njezine sandale s platformom odaju počast modi 2000-ih.

Jessica Biel je prilikom posjeta modnoj reviji Louis Vuittona sa suprugom Justinom Timberlakeom također pokazala modnu domišljatost u kožnoj suknji s resama i zakovicama, a koju je kombinirala s tenisicama i, naravno, bijelim T-shirtom.