zavodljivi prijedlozi

Ideje za darove koje nećemo željeti skinuti

02.12.2022 u 10:22

  • +7

Lisca

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ajda Samec

Bionic
Reading

Prosinac je opet tu. Mjesec koji nas zasipa prilikama za sreću, ali i onim stresnim trenucima ne baš lakog izbora dara za naše najdraže. Bez obzira tražite li ga za dobrog supruga ili za sve koji će vas posjetiti tih dana, zasigurno ste već u potrazi za idejama jer nije lako naći onaj pravi, idealan dar, koji će izmamiti osmijeh na lica darivanih

Kako bi vam olakšali izbor, u Lisci su pripremili nekoliko zavodljivih prijedloga – i kako kažu, bez obzira na to odlučili se za najnovije trendove, seksi rublje ili udobne pidžame – na prvom mjestu neka uvijek bude onaj kome je dar namijenjen. Kupujete li ga za njega ili za sebe – i darom možete prizvati vaše zajedničke trenutke, pokazati koliko ga poznajete ili izazvati da isproba nešto novo.

Za prijateljicu

Je li vaša prijateljica modna trendseterica? U tom slučaju iznenadite je nečim ekstravagantnim ili smionim – možda novim rubljem koje si sama ne bi kupila, a znate da će njime biti oduševljena.

Za njega

Želite li ga malo pomaziti, a tražite nešto praktično, darujte mu njegove omiljene gaće. Zato što će se u njima osjećati udobno i opušteno, ali i zato što će u njima uvijek pomisliti na vas. Dar još možete malo začiniti i u paket, pored gaća, priložiti i gaćice za sebe.

Za tinejdžerku

Tražite simpatičnu pažnju, koja je baš prave mjere »kičasta«, ali još uvijek nosiva svaki dan? U tom slučaju potražite blagdanske uzorke koje u prosincu gotovo da ne možete izbjeći. Roza ili crvene gaćice i čarapice kao stvorene su, a darovni paketić možete iskombinirati već za manje od 75 kn.

Za mamu

Je li i vaša mama jedna od onih koja tvrdi da ima sve i da zaista ne treba ništa? U tom joj slučaju darujte nešto što znate da će cijeniti – na primjer omiljeno rublje, po kojeg se vraća uvijek iznova i iznova.

Za sebe

Zašto za blagdane ne biste darivali i sebe? Priuštite si nešto što već dugo gledate, nešto u čemu ćete se osjećati još samosvjesnije, nešto što naprosto priželjkujete. Prišapnut ćemo vam još i sljedeće – budete li zadnje noći u godini odjenuli crveno rublje, ono će vam donijeti sreću. Vrijedi pokušati?

Za još više ideja kako razveseliti sebe i svoje najdraže, posjetite prodavaonice Lisca ili www.lisca.hr.