IZNENADILA ODABIROM

I to smo dočekali: Meghan Markle zablistala u haljini od samo 250 kuna

28.10.2018 u 17:00

Bionic
Reading

Turneja vojvode i vojvotkinje od Sussexa po Australiji i Oceaniji pretvorila se u pravu modnu reviju, a svjetski mediji outfite nove modne ikone i buduće majke pomno analiziraju

Britanski su mediji već pažljivo izbrojali sve Meghanine kreacije u dosadašnjih 12 dana turneje po Pacifiku gdje je 37-godišnja crnka promijenila 21 haljinu i 14 pari cipela.

Meghan je baš poput svoje dobre prijateljice Amal Clooney velika ljubiteljica skupocjenih krpica od čije se cijene običnim smrtnicama može zavrtjeti u glavi no prilikom dolaska u Wellington na Novom Zelandu, vojvotkinja od Sussexa je iznenadila skromnom haljinom.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ispod upečatljivog balonera s potpisom Karen Walker, lijepa je zvijezda serije 'Suits' nosila efektnu trudničku haljinu brenda kojeg vole i Hrvatice, kreaciji popularne britanske online trgovine Asos čija je cijena 30 funti (oko 250 kuna). Radi se o minimalističkoj haljini u crnoj boji duljine iznad koljena koja je lijepo naglasila trbuščić zgodne glumice koja će u proljeće prvi puta postati mama.

Klasične salonke s neobičnom petom (Sarah Flint), prepoznatljiva diskretna šminka, zanimljive naušnice i ležerno podignuta kosa zaokružili su ovaj dnevni look za čistu peticu.

  • +7
Meghan Markle u haljini Gabriele Hearst Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princa Harryja i Meghan u Wellingtonu je ugostila novozelandska premijerka Jacinda Ardern.

Nakon što su ih dočekali novozelandska premijerka i gradonačelnik Wellingtona Justin Lester, princ Harry i Meghan razgovarali su sa sportašima te krenuli u rezidenciju glavne guvernerke Novog Zelanda Patsy Raddy na svečani doček maorske tradicije.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan je kasnije održala govor o ženskim pravima budući da je upravo Novi Zeland prije 125 godine prvi dao prava glasa ženama, te je tom prigodom poslala i snažnu poruku svojom odjećom.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, lijepa se trudnica odlučila za crnu haljinu A-kroja koju potpisuje njujorška dizajnerica Gabriela Hearst koja je svoje kreacije posvetila feministicama poput Angele Davis i senatorice Kamale Harris, a lansirala je i kolekciju torbica nadahnutu radnicama iz 40-ih.

Osim što je nova modna ikona, sve je više onih koje žele nalikovati na Meghan pa žene diljem svijeta sa sobom kod estetskih kirurga nose fotografije vojvotkinje od Sussexa kako bi čim vjernije dokazale što točno žele, a među najpoželjnijima nalaze se njezin nos, jagodične kosti, savršen ten i pune usne. Koliko je trend uzeo maha potvrđuju i sami estetski kirurzi koji tvrde kako ne prođe tjedan, a da im se barem jedna osoba ne javi s tim zahtjevom