SEVERINA:

I patrijarh Pavle je govorio da nije sve u bogatstvu

03.01.2013 u 08:57

Bionic
Reading

U intervjuu koji je dala za srpski Blic, Severina je govorila o majčinstvu, glazbi, novom albumu te kako se nosi sa slavom

Izjavila je kako nikad nije željela da joj život postane reality show te da joj je bitno ono što je napravila u karijeri. Iznova se raznježila na pitanja o sinu.

'Tek sam sad potpuna i sretna. Prvih mjeseci kad se Aleksandar rodio bila sam stroj za mlijeko i pelene, a kasnije se sve promijenilo. Otkrila sam koliko uživam u tome. Aleksandra ću voditi svugdje sa sobom kad u ožujku krenem na turneju. Ne mogu se od njega razdvajati. On odlično podnosi putovanja. Kad kažem 'idemo na put', on se uvijek nasmije. Naviknuo je na društvo, kad mi dođu prijatelji, uvijek se veseli kao da je velik', ispričala je za Blic.

O Milanu nije željela pričati. 'Jim Carrey je rekao: 'Volio bih da svi ljudi budu bogati pa da shvate da nije u tome štos', zaključila je i nastavila u smjeru glazbe.

'Za glazbu sam se opredijelila prije 30 godina i moja je sreća što od nje mogu živjeti. Žene su se odavno izborile da imaju svoje zanimanje, a one koje to nisu, njima je život možda lagodan, ali ne i lak. Svakoj je ženi najvažnije da je muškarac voli i poštuje. Pokojni patrijarh Pavle je rekao: 'Ima puno sirote djece na ovom svijetu kojima roditelji nisu pružili ništa osim novca', zaključila je Severina.