KUL IZGLEDA

I ove jeseni glavna su konkurencija trapericama: Pronašli smo najljepše verzije kožnih hlača

24.10.2021 u 07:58

Bionic
Reading

Uz pletivo, koža i ovoga puta dominira odjevnim komadima na policama trgovina, a kao i u proteklim sezonama, najpoželjnija je u formi hlača

Prijašnjih sezona gotovo da nije postojala zvijezda ulične mode koja u svojim stajlinzima nije istaknula neki od modela kožnih hlača. Osim u standardnoj crnoj boji, one su danas dostupne u mnogo boja s fokusom na inačice u raskošnim bojama jeseni s luksuznim dojmom.

Da će i ove jeseni suvereno vladati modnom scenom, svojim aktualnim kolekcijama dala su naslutiti brojna vodeća dizajnerska imena, kao i pristupačni high street brendovi, obogativši ponudu mnoštvom verzija hlača od umjetne ili prave kože.

  • +20
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pregledom aktualne ponude na policama trgovina s lakoćom se može zaključiti da su ove sezone najpoželjnije verzije kožnih hlača trapez nogavica, a upravo one će po popularnosti ovih mjeseci zamijeniti kožne hlače paper bag siluete.

Iako su crne inačice uvjerljivo najzastupljenije, ističu se modeli u zemljanim tonovima naglašavajući luksuzan dojam kože, a vodeći se primjerom stajlinga vodećih street style zvijezdi današnjice, poput omiljenih traperica moguće ih je kombinirati na mnogo načina i nositi u svim prilikama od jutra od mraka.

STREET STYLE FAVORIT

Omiljena zamjena za traperice: Kožne hlače i ove sezone su modni hit, a evo kako ih se najviše isplati nositi

Pogledaj galeriju