VEČERA S POLITIČAROM

I kada je ozbiljna, Angelina Jolie jednostavno blista

26.04.2016 u 12:14

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dok njezin suprug Brad Pitt snima film o Drugom svjetskom ratu u Velikoj Britaniji, Angelina Jolie koristi vrijeme kako bi se posvetila ozbiljnim ciljevima, ali i tada njezina ljepota ne može ostati neprimjetna

Glumica Angelina Jolie navodno će opet zaigrati u filmu 'Gospodarica zla' (Maleficent), a do tada se posvetila humanitarnom radu jer je cijela obitelj trenutno u Velikoj Britaniji dok Brad Pitt ne završi sa snimanjem drame 'Allied'.

Angelina je tako viđena u Mayfairu te je večerala u restoranu Quaglino's, a društvo joj je pravio političar William Hague

Za večeru, na kojoj je sigurno bilo i vrlo teških tema za razgovor, Angelina je bila u potpuno sivom izdanju. Sivu haljinu brenda Michaela Kosra prekrila je toplom pašminom, također s Korsovim potpisom,  kako bi se zagrijala u hladnoj svibanjskoj večeri, a zahvaljujući sivim štiklama otvorenih prstiju talijanskog brenda Salvatore Ferragamo izgledala je vrlo elegantno.

Unatoč povezanoj kosi i minimalnom make-upu, njezino je lice još jednom djelovalo prelijepo, a svjetski mediji nagađaju da je namjerno odabrala slojevito odijevanje kako bi sakrila krhku liniju.