SLATKA SLOBODA

I Jelena i Severina ovog su ljeta odbacile grudnjake

16.09.2013 u 10:51

  • +7

Ljepotice bez grudnjaka

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić, Promo priredba, Filip Brale, Joško Šupić, Facebook, Splash News

Bionic
Reading

Dok nam se skida teško zarađena, već bivša brončana boja koju smo zaradili na moru, odlučili smo napraviti svojevrsnu odu ljetu, godišnjem dobu kada su se naše ljepotice oslobodile okova te slobodno hodale bez grudnjaka. Ale, ale!

Lijepa Jennifer Aniston već godinama nosi jednu laskavu etiketu. Upravo njezino tijelo slovi kao najbolje tijelo Hollywooda, što je dokazala u najnovijem filmu 'Obitelj Millers'. Za ulogu striptizete Jennifer Aniston morala se podvrgnuti rigoroznom režimu ishrane, kako bi figuru dovela do savršenstva. Radosni smo što Jennifer također voli svoje tijelo pa nas je počastila šetnjom ulicom u majici bez grudnjaka.

Giana Apostolski puno je ulagala u svoje tijelo, osim što se ovo ljeto slikala u toplesu, ona je zbog toga što je bila na korekciji grudi potpuno odbacila neudobne grudnjake te se njima više ne zamara.

Marija Cvitanović na modnim pojavljivanjima oduzimala je dah kada se pojavila u zatvorenoj haljini, koja je dosta toga otkrivala.

Izabranica srca Tonyja Cetinskog Dubravka Dujak, njegov je centar svijeta. Zbog zgodne Slavonke čarobna tijela, nije ni čudno da Tony non-stop pjeva 'Ja sam zaljuuubljen'.

Lana Jurčević od dobre je djevojke postala ona koja ide kamo god zaželi. Nastupi Lane Jurčević hipnotiziraju, jer skakuće u vrlo hrabrim dekolteima bez ikakve zaštite.

Maja Šuput demantirala je da se sunčala u toplesu, ali imamo dokaz A, koji govori suprotno. Doduše, vjerojatno to nije radila često, jer joj je ostao bijeli trag.

Glumica Alyssa Milano ovoga ljeta šetala se u haljinicama bez grudnjaka. Srećom su to ovjekovječili fotografi pa se možemo svojim očima uvjeriti u to.

Vanja Halilović na romantičnoj večeri pravi je desert. Zbog lijepog pogleda na njen dekolte, svi bi zaboravili na kalorijske bombe na stolu.

Prezaposlena Jelena Veljača nakon završetka 'Larinog izbora' odbacila je grudnjak dok je svoju Laru pratila suznim pogledom pred oltar. Čini se da je prava ovisnica o sretnim završecima.

Severina Vučković zasjenila je sve na crvenom tepihu u Sarajevu, a Hana Hadžiavdagić slobodu je pronašla daleko na pučini.