HOTEL LONE MAISTRA

I hrvatski hotel je na listi najboljih novih hotela

23.04.2012 u 12:04

Bionic
Reading

U svibanjskom izdanju američkog časopisa Condé Nast Traveler rovinjski hotel Lone uvršten je na ljestvicu Hot List 2012. koja obuhvaća 121 najbolji novi hotel u 2012. godini

Condé Nast Traveler prestižni je turistički časopis koji se prodaje u više od 800.000 primjeraka, a može se čitati i u

online izdanju. Na svibanjskoj ljestvici 121 najboljeg novog hotela u jakoj konkurenciji Maistrin hotel Lone zauzeo je visoko 25. mjesto. Na osnovi ocjena 41 anonimnog dopisnika časopisa Condé Nast Traveler, urednici su odabrali 121 najbolji novi hotel na svijetu u 2012. godini, kao i 24 restorana i 35 novih spa centara. Deset mjeseci su novinari časopisa putovali svijetom i anonimno boravili u 172 nova hotela u 49 zemalja da bi otkrili najbolje na svijetu. Ove godine stroge kriterije zadovoljio je 121 hotel, a na 25. mjestu se smjestio hotel Lone.


'Svi znamo koje su značajke dobrog hotela: besprijekorna usluga, izvrsna hrana, prekrasni tereni i, nemojmo zaboraviti, krevet tako udoban da se ne želite vratiti kući. No za sve nas u časopisu Condé Nast Traveler dobar hotel je puno više od dobrodošlog privremenog skloništa - on je pokazatelj koji daje važan uvid u ono što vi, naši čitatelji, tražite na svojim putovanjima i na samim destinacijama na koje putujete', ističu u Condé Nast Traveleru.

Ovaj prestižni časopis je osnovan 1987. godine i predstavlja jedno od najpouzdanijih imena u području putovanja. Časopis se temelji na jednostavnom, ali revolucionarnom principu: 'Istina o putovanju'. S ciljem doživljavanja svijeta točno onako kako ga doživljavaju njihovi čitatelji, dopisnici putuju anonimno i sami snose troškove, za razliku od mnogih srodnih publikacija koje često prihvaćaju besplatan prijevoz i smještaj. Takav princip omogućuje iskreno i pošteno izvješćivanje o svim aspektima industrije, što čini Condé Nast Traveler najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija.

Hotel Lone otvoren je u lipnju prošle godine kao prvi design hotel s pet zvjezdica u Hrvatskoj. U izgradnju hotela uloženo je 320 milijuna kuna, a arhitekturu i cjelokupno uređenje interijera i eksterijera potpisuju hrvatski dizajneri i umjetnici. Hotel raspolaže s 248 prostranih te moderno uređenih smještajnih jedinica s pogledom na more, i to s 236 soba, 11 apartmana i predsjedničkim apartmanom veličine 129 četvornih metara. Gostima su na raspolaganju i dva fine dining restorana, sea food bar, dječji klub, tematski barovi, night club bar, wellness i spa centar na 1.700 četvornih metara te 10 višenamjenskih dvorana od kojih je ona najveća kapaciteta 650 mjesta.