BRANI SESTRIČNU PETRU MAROJU

I Aleks Grdić bi istukla Simonu

03.06.2009 u 10:37

Bionic
Reading

Budući da sve više ljudi staje u njenu obranu, glumica i manekenka bi mogla izvojevati moralnu pobjedu nad Gotovčevima

Za svoju sestričnu poznata misica i manekenka Aleksandra Grdić ima samo lijepe riječi. 'Smatram da je Petra i previše trpjela ono što su joj danima i mjesecima ondje radili', izjavila je za magazin Story. Doduše, nije specificirala što su joj točno Gotovčevi radili, budući da do sukoba Petra baš i nije imala nekih naročitih nesuglasica s njima.

Nadalje, Aleksandra drži da je Petra bila isprovocirana te da nije odgovorna za cijeli incident. 'To što su joj činili tijekom cijelog showa, a ne samo u petak navečer, ne samo da je nekulturno nego je i neljudski. Da sam bila na njezinom mjestu, postupila bih isto', izjavila je miss Aleks za www.vecernji.hr. Budući da i ona iza sebe ima farmerski staž, zasigurno joj nije teško razumjeti cijelu situaciju.

Osim roditelja i obitelji, sve je više kolega i prijatelja koji Petri javno pružaju potporu, dok se oštećene strane s istim zasad baš i ne mogu pohvaliti. Čini se da od incidenta, u kojem je Petra Maroja prilično grubo startala na Simonu Gotovac i Giannu Apostolski, polako mijenjaju uloge pozitivaca i negativaca u ovoj priči. Iako je Simona zaradila tek pljusku, a Gianna je pak provela noć uoči udaje na snimanjima glave zbog zadobivenih udaraca, Petra Maroja još ima prilike izaći iz svega kao heroina koja se suprotstavila nametljivom celebrity paru i njihovoj pulenki.