ključ uspjeha

Huawei s najvećim udjelom na globalnom tržištu pametnih nosivih uređaja

20.03.2021 u 07:00

Bionic
Reading

Huawei se drži svoje filozofije „donošenja inovativnih proizvoda korisnicima“ otkako je počeo razvijati pametne nosive uređaje. Koristeći se svojom stručnosti u unaprjeđivanju trajanja baterije, koje je tvrtka akumulirala kroz godine, te stalnim razvojem tehnologija za praćenje sporta i zdravlja, Huawei je lansirao niz vrhunskih proizvoda kao što je Watch GT 2 serija pametnih satova

Prema izvješću IDC-a, u drugom kvartalu 2020. godine, Huawei je na tržištu nosivih uređaja zauzeo prvo mjesto, a postizanje ovako izvrsnog rezultata na visoko konkurentnom tržištu značajno je postignuće za kompaniju.

Huawei Watch GT serija ključ uspjeha

Kao i kod pametnih telefona, Huawei je postao lider u industriji pametnih nosivih uređaja. Od lansiranja prvog pametnog sata u Watch GT seriji, linija Huawei pametnih satova se pokazala iznimno popularnom. Uz dugotrajnu bateriju te profesionalne i precizne mogućnosti praćenja podataka, Huawei pametni satovi pomažu korisnicima da naprave korak naprijed prema zdravijem načinu života pružajući im praktičnije iskustvo vježbanja.

Watch GT serija je dobila ime po automobilima i, baš kao i GT automobili, koji imaju dokazane rezultate u automobilskoj industriji, Huawei Watch GT je lider u pogledu izdržljivosti, performansi i pouzdanosti. Huawei kontinuirano ulaže u istraživanje za poboljšanje temeljnih tehnologija tvrtke i korisničkog iskustva kako bi iznova iznenadio korisnike. Velika ulaganja u razvijanje kvalitete omogućila su Huaweiju da postane lider u industriji na tržištu nosivih uređaja.

Gradnja konkurentske prednosti kroz tehnološke inovacije

Pametni satovi su proizvodi namijenjeni za dugo nošenje, zbog čega su performanse baterije uvijek bile u središtu korisnika i stručnjaka. S baterijom koja traje do dva tjedna u testnim uvjetima, Watch GT serija je predstavila prvi pametni sat s izuzetno dugim vijekom trajanja baterije, rješavajući izazov potrebe za čestim punjenjem. Huawei je tako udovoljio korisničkim zahtjevima za stalnim praćenjem zdravlja u stvarnom vremenu i poboljšao sportsko i zdravstveno iskustvo potrošača.

Novi Huawei Watch GT 2 Pro istovremeno daje mogućnost cjelodnevnog praćenja razine SpO2, što rješava izazov praćenja razine kisika u krvi kroz kombinaciju inovativnog dizajna i algoritama koji izračunavaju količinu kisika u krvi. Uz pomoć Huaweija Watch GT 2 Pro, korisnici mogu u stvarnom vremenu pratiti zasićenje krvi kisikom, otkucaje srca i razinu stresa, što im omogućava proaktivno praćenje promjena u tijelu i bolje upravljanje vlastitim zdravljem.

Huawei ima istraživačke institute smještene širom svijeta, od kojih se više od deset njih koristi za istraživanja vezana uz pametne nosive proizvode. Huaweijevi pametni nosivi uređaji koriste najbolje globalne inovacije, iskorištavajući snagu Huaweijevog globalnog lanca vrijednosti, kako bi bolje služili korisnike.

Uspjeh Huawei nosivih uređaja nije slučajan, već je rezultat godina rada na tehnološkoj stručnosti i izvrsnosti. Ostvarivši veliki uspjeh na tržištu inovacija, Huawei nosivi uređaji izgradili su vlastitu tehnološku superiornost, potaknuli više korisnika na nošenje pametnih satova i tako održali brzi rast prodaje.

Brojne kategorije koje udovoljavaju različitim potrebama korisnika

Kako bi udovoljio raznolikim preferencijama i potrebama korisnika te potaknuo više ljudi na bavljenje sportom i brigu o zdravlju, Huawei aktivno širi svoje proizvodne linije. Korisnicima je na raspolaganju Huawei Watch GT 2, koji ima dugo trajanje baterije i zadovoljava njihove potrebe za praćenjem sporta i zdravlja. Tu je i Watch GT 2e, koji uključuje podršku za 100 vrsta sportova i vrlo je popularan među mlađim potrošačima. Huawei Watch GT 2 Pro najprofesionalniji je u seriji, pružajući korisnicima sveobuhvatno i profesionalno sportsko i zdravstveno iskustvo, omogućujući im da postanu svjesniji zdravlja i entuzijastični prema sportu.

Huawei Watch GT serija također je nedavno nadopunjena novim modelom Watch GT 2 Porsche Design. Kao najmoderniji luksuzni proizvod u seriji, savršeno kombinira inovativnu tehnologiju i Porscheov futuristički dizajn, u potpunosti zadovoljavajući krajnju potragu korisnika za vrhunskim dizajnom.

Kroz široki raspon kategorija proizvoda, serija Huawei Watch GT može udovoljiti potrebama različitih skupina ljudi, tako da svatko može pronaći proizvod koji mu odgovara. Pametni nosivi proizvodi kategorija su koja obiluje maštom. Uz pametne satove, tu su i pametne narukvice, pametne naočale i druge kategorije, s puno prostora za daljnje proširenje. Svaki Huawei nosivi uređaj utjelovljuje filozofiju tvrtke koja korisnicima pruža vrhunsko iskustvo proizvoda. U budućnosti će Huawei i dalje ulagati u razvoj proizvoda i tehnoloških inovacija kako bi stvorio još „pametnije“ nosive proizvode.

Kompatibilnost s iOS i Android uređajima

Huawei Watch GT 2 Pro može se brzo i jednostavno upariti s bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom kako bi učinio iskustvo što ugodnijim. Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR kod koji je otisnut na pakiranju uređaja ili iz AppGallery trgovine.

Što se tiče iOS korisnika, korisnici Huaweija Watch GT 2 Pro mogu ga jednostavno upariti sa svojim telefonom. Da bi to uspješno učinili, mogu sigurno preuzeti aplikaciju Huawei Health iz App Storea.

Isto vrijedi i za slušalice! Ne samo FreeBuds Pro, već i cijelu FreeBuds seriju, uključujući FreeBuds 3 i FreeBuds 3i. Sve su one kompatibilne su sa svim operativnim sustavima, uključujući iOS-om i Android. Uživajte u Huawei nosivim uređajima bez obzira na to koji pametni telefon koristite!

Posebna ponuda u sklopu Huawei mjeseca zdravlja

Huawei je ovog ožujka predstavio niz aktivnosti namijenjenih poboljšanju zdravlja svojih korisnika. Kako bi ih potaknuli da aktivno dočekaju početak proljeća, u kompaniji su spremili posebnu promotivnu ponudu svojih vrhunskih pametnih nosivih uređaja.

Do kraja ožujka je kod odabranih prodajnih partnera moguće ostvariti popust od 25 posto na Watch GT 2 u izdanjima 46 mm Sport, 46 mm Classic i 42 mm. Vrhunski Watch GT 2 Pro snižen je s 2.399 kn na 1.999 kn, dok se Watch Fit može nabaviti po cijeni od 699 kn, dok je prethodna cijena bila 899 kn.

Više informacija o promotivnoj ponudi Huawei pametnih satova moguće je pronaći na službenoj web stranici. Huawei je najavio i nekoliko nagradnih natječaja. Korisnici već ovaj tjedan mogu osvojiti vrijednu nagradu – tablet Huawei MatePad T8. Sve što trebaju napraviti je pogledati video vježbe disanja na službenoj Huawei Instagram stranici, odraditi vježbu disanja te podijeliti kreativne dojmove o tome kako se osjećaju u komentaru ispod objave.

Huawei kontinuirano pokazuje brigu za svoje korisnike ovakvim akcijama, a njihovi proizvodi poznati su kao pouzdani i kvalitetni. Na domaćem tržištu korisnici mogu nabaviti i najnoviji vrhunski pametni telefon - Mate 40 Pro. Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost. Najnoviji Huawei pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera.