CAMILLE CHARRIERE

Htjeli ili ne, kontroverzni komad iz 2000-ih vraća se na modnu scenu

23.04.2024 u 13:41

Bionic
Reading

Modni povratak u početak 2000-ih još je uvijek aktualan, a ako ste pomislili da nekad popularne capri hlače više nikad nećete vidjeti, znajte da su se vratile u velikom stilu

Nakon japanki na petu, torbica koje se nose preko ramena, crop topova i traperica niskog struka, koji su obilježili jedno razdoblje, točnije početak 2000-ih, vrijeme je za povratak nekad hit modela - kaprica.

Duljine negdje ispod koljena, za mnoge su ovakve hlače bile must have, osobito u kombinaciji s npr. mule natikačama ili japankama.

Vidjeli smo ih već i na supermodelima Gigi i Belli Hadid, ali i na modnim pistama Tjedna mode u New Yorku krajem veljače.

Pa ako volite trendi kombinacije nadahnute tim razdobljem, slobodno ih izvucite iz ormara i isprobajte, jer ponovno su in.

Proljetni stylinzi

Veselje i šarenilo zavladalo gradom: Upečatljivi modni odabiri na ovotjednoj zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju

Ovaj trend nije zaobišao ni ikonu francuskog chica Camille Charriere, odraslu u francusko-engleskoj obitelji, a diplomirala je pravo na Sveučilištu Paris Nanterre.

Poznata po svojim cool kombinacijama, atraktivna Camille ponovno je osmislila genijalan outfit koji je predstavila na društvenim mrežama.

Plavokosa fashionistica ovih dana puni baterije na egzotičnim otocima Turks i Caicos te uživa u suncu i kupanju, a njezin je look izazvao samo pozitivne reakcije.

Cool marama/top spojila je upravo s crnim kapricama i još jednim hit komadom - Schollovim bež klompama - a detalji poput minijaturne torbe i sunčanih naočala odlično su se uklopili u ovaj ljetni look.