TREMA OD SEKSA

Hrvatski kralj sapunice je gol!

25.07.2010 u 17:17

Bionic
Reading

Janko Popović Volarić otkriva kako se osjećao dok je snimao scene seksa u filmu 'Majka asfalta' redatelja Dalibora Matanića

Janko Popović Volarić glumi u igranom filmu 'Majka asfalta' redatelja Dalibora Matanića, a već sama činjenica da se hrvatskog kralja sapunica u tom filmu može vidjeti u obnaženom izdanju, možda nekome bude dostatna da na jesen pohita u kino, piše Jutarnji list.

Glumac je širokoj publici najpoznatiji po sapunicama 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Sve će biti dobro' i 'Najbolje godine' te po braku s Jelenom Veljačom, a u intervjuu objašnjava kako se snašao u prvom velikom filmskom zalogaju.

'Za mene je najveća promjena bila u slobodi kreiranja likova, u tome da smo se skoro godinu dana pripremali za film. U prvoj fazi bismo se Marija Škaričić i ja nalazili sami, pa utroje s Dadom Matanićem, i krojili scenarij, prilagođavali ga sebi. Tako nešto u sapunicama je nemoguće', objašnjava glumac te priznaje da mu je bilo nelagodno snimati scene seksa u kojima nastupa s kolegicom Juditom Franković.

'Naravno da sam imao tremu, ali Dado nam je olakšao zadatak koliko god je mogao. On je u tim scenama bio vođa snimanja, a na setu su bili samo direktor fotografije i njegov asistent. Njemu je zapravo bilo jako neugodno jer je 'lupao klapu', dok sam ja gol stajao iza njega. Svima nam je zapravo bilo neugodno, ali smo znali zašto smo tamo i nakon nekog vremena smo se opustili', tvrdi Janko Popović Volarić koji na jesen planira sudjelovati u drugoj sezoni serijala 'Najbolje godine'.