HELENA CHRISTENSEN

Hrabro izdanje: Zanosna Dankinja i u svojim 50-ima osvaja ljepotom u zavodljivom donjem rublju

03.12.2020 u 23:33

Bionic
Reading

Helena Christensen, prelijepa Skandinavka koja je u 90-ima bila među najtraženijim manekenkama, odvažila se i pozirala u donjem rublju pokazavši kako je u top formi

Bivša Victorijina anđelica oduševljava i danas svojom vitkom figurom i mladolikim licem, a to je pokazala i svom seksi fotosessionu u donjem rublju u božićnoj kolekciji Victoria's Secreta.

Tamnokosa ljepotica koje se mnogi sjećaju i iz spota Chrisa Isaaca 'Wicked Game', i danas senzacionalno izgleda, a njezina zanosna figura i prelijepo lice sve su ostavili bez daha.

Lijepa Helena (51) koja svoju neobičnu ljepotu duguje i majčinim peruanskim korijenima, pokazala je kako se nije nimalo promijenila od dana svoje najveće slave.

  • +3
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ljepotica koja iz veze s Normanom Reedusom, zvijezdom serije 'The Walking Dead', ima 20-godišnjeg sina Mingusa, svaki slobodan trenutak provodi u prirodi te je uvjerena kako baš to pozitivno utječe na njezin duh, ali i tijelo.

Kao tajnu svoje besprijekorne linije i mladolikosti navodi redovit trening u prirodi.

'Plivajte u moru, oceanu, rijeci... Hiking, trekking, cijepanje drva - sve je to sjajna tjelovježba koja zapravo uopće ne izgleda tako. Ove aktivnosti su zabavne i daju vam dobar osjećaj', rekla je Helena u jednom ranijem intervjuu, a i proljetni lockdown provela je u prirodi jer je, kako kaže, najbolje opušta.