tragičan gubitak

Kći Lise Marie Presley objavila posljednju zajedničku fotografiju: 'Zadnji put kad sam vidjela svoju prekrasnu mamu'

25.01.2023 u 15:08

Bionic
Reading

Tragičan gubitak majke posebno je pogodio njezinu najstariju kći Riley Keough koja još skuplja sve uspomene koje je vežu uz majku. S pratiteljima je podijelila njihovu posljednju fotografiju uslikanu u restoranu napisavši koliko je zahvalna što ima taj trenutak sačuvan zauvijek

Najstarija kći nedavno preminule Lise Marie Presley još se uvijek oprašta od voljene majke te prisjeća zajedničkih trenutaka. Zadnje dvije godine za mladu su glumicu posebno teške jer je 2020. godine izgubila brata, a sada je svijet napustila i njezina majka. Na Instagramu je posvetila objavu majci u kojoj je podijelila s pratiteljima fotografiju s njihovog zadnjeg druženja.

Na fotografiji 33-godišnja glumica sjedi sa svojom majkom u restoranu, što je opisala kao 'zadnji put kad sam vidjela svoju prekrasnu mamu'. Nije precizirala koliko je dugo fotografija nastala prije tragične smrti Lise Marie. Fotografiju je uslikala glumica Georgie Flores, na čemu joj se Riley Keough zahvalila.

Shrvana Keough htjela je održati govor na majčinu sprovodu, no emocije joj nisu dopustile pa je napisani tekst pročitao njezin partner Ben Smith-Petersen.

'Sjećam se da si me vozila u autosjedalici pjevajući Arethu Franklin. Sjećam se osjećaja koji bih imala kad bi me pokupila iz škole. Hvala ti što si mi pokazala da je ljubav jedina stvar koja je važna na ovom svijetu', poručila je Riley majci te dodala kako se nada da će moći pružiti svojoj kćeri ljubav kakvu je njoj pružila preminula Lisa Marie.

Tako je otkrila da je postala majka, a da Lisa Marie Presley nedugo prije smrti postala baka.

  • +12
Riley Keough i Ben Smith-Petersen Izvor: Profimedia / Autor: Michael loccisano / Getty images / Profimedia