LARA STONE U DONJEM RUBLJU

Hoće li i ova reklama biti zabranjena jer je preseksi?

21.08.2012 u 10:57

Bionic
Reading

Budući da je Calvin Klein sklon provokativnim reklamama, ni ovom kampanjom za rublje nije nas ostavio ravnodušnim. Nadamo se samo da Lara nije toliko seksi da zabrane kampanju

Lara Stone za Calvin Klein

Da ljubav između predivne Lare Stone i Calvina Kleina i dalje neumorno cvjeta, nedavno je dokazala snimivši čak pet kampanja - za glavnu kolekciju, traperice, CK Calvin Klein, kolekciju nakita i satova te parfem Euphoria.

No svome modnom portfoliju za ovaj brend (i to samo za jesensku sezonu) može dodati i šestu kampanju - za kolekciju rublja Push Positive koju je snimio Steven Klein. Riječ je o specijalno dizajniranom grudnjaku s inovativnom tehnologijom koja će svakoj ženi omogućiti da baš on bude njezin savršeni grudnjak.

A da je Nizozemka već nekoliko godina omiljeni model Calvina Kleina, ne treba posebno isticati. Godine 2007. prvi put je postala zaštitno lice toga modnog brenda zamijenivši Kate Moss te odradila revije, a 2010. potpisala je s njima ekskluzivan ugovor.

Budući da je ovaj brend već imao problema sa zabranjivanjem reklama zbog provokativnosti, nadamo se da se Larin dekolte neće naći na udaru kritika. Prije dvije godine kampanju za traperice zabranili su u Australiji jer je aludirala na silovanje (Lara je bila glavna zvijezda), Amerikanci su se pobunili protiv kampanje s Natashom Poly koja je prikazivala 'grupni seks', a ni Eva Mendes nije bila toga pošteđena - navodno jer je bila previše seksi.