LUDE BOJE PO DUĆANIMA

Hlače bez kojih nećete moći ovoga proljeća

15.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ni u kom slučaju proljeće ne smijete početi provoditi bez hlača u boji u svom ormaru - trend su broj jedan za street style! Donosimo vam ponudu u našim lancima ulične mode, s cijenama

Hlače u boji nisu modni zakon proljeća samo za cure koje su lude za trendovima, ni za mršavice, ni nametljivice – ima ih svih modela, svih nijansi i nitko nema izgovora za izbjegavanje tog trenda.

Izbor boja graniči s nestvarnim - uživajte u onima kao na suncu izblijedjelima, žarkima ili zagasitima. Top hit su narančasta, žutozelena i ružičasta, a najtrendi boja je tangerine, narančastocrvena.

U svakom dućanu ima najviše tzv. skinny modela, onih najužih zamislivih s puno elastina, idealnih za traperice. Svi oni koji se ne mogu odvažiti na uske modele naći će se u ravnim ili mrkvastim modelima s faldicama, što je trend koji se proteže iz proteklih sezona i dolazim u novim slasnim bojama.

Trend boja, kad su kombinacije u pitanju, neka ne stane samo na hlačama, već uz njih možete nositi i suprotnu, jednako jarku boju pulovera ili sakoa, osobito za dnevno izdanje. Manje hrabre pripadnice ljepšeg spola kombinirat će kričave hlače uz izblijedjelu crnu, ljubičastoplavu ili sivu boju, a zgodne su i boje pudera.

U tren oka možete ih isfurati i za kakvo glamuroznije događanje, uz satenski top i trendi krojen blejzer.