JENNIFER LAWRENCE

Slavna glumica toliko voli jeftine tenisice za kojima luduju trendseterice da ih je odmah nabavila u nekoliko nijansi

24.03.2023 u 13:39

  • +5

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, slavna glumica koja je za ulogu u filmu 'U dobru i u zlu' nagrađena Oscarom, osim što briljira raskošnim izdanjima na crvenom tepihu, nikad ne griješi ni kad se radi o casual izdanjima

Plavokosa zvijezda, koja se proslavila i ulogom Katniss Everdeen u filmskom serijalu za mlade 'Igre gladi', prošetala se New Yorkom u genijalnom stajlingu koji će sigurno nadahnuti zaljubljenice u modu.

Traperice, bijeli džemper udobnog kroja i tenisice su modna formula koja će uvijek nadživjeti sve aktualne trendove, a omiljena holivudska zvijezda dobro zna kako nositi takav look.

  • +10
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Lawrence (32) izgledala je sjajno u ležernom izdanju koje je uključivalo njezine omiljene tenisice Adidas Samba, koje joj se toliko sviđaju da ih je nabavila u nekoliko nijansi.

Riječ je o modelu retro stila oko kojeg vlada neviđen hype jer je bezvremenskog dizajna i nije ga teško kombinirati, a cijena mu je posve pristupačna - oko 70 eura.

Odlično izgleda i uz jeans, lepršave haljine, maksi suknje, komade od kože...

Ovaj ležeran stajling koji vrijedi kopirati glumica je upotpunila sunčanim naočalama i moćnim modnim dodatkom: kožnom torbom boje duhana s potpisom prestižnog benda The Row, iza kojeg stoje blizanke Ashley i Mary-Kate Olsen.