ZNA KAKO ŠTO NOSITi

Hit traperice sezone i neizostavne bijele tenisice: Amal Clooney svoja je stroga poslovna izdanja zamijenila opuštenijim stajlingom

27.04.2022 u 09:32

Bionic
Reading

Supruga Georgea Clooneyja, odvjetnica Amal Clooney najčešće se u javnosti može vidjeti izlazeći sa suda u strogim poslovnim, a istovremeno jako efektnim stajlinzima. Svoj je poslovni stil izbrusila do savršenstva, a izgleda da se jednako dobro snalazi i pri kombiniranju casual komada

Sivi kaput koji je sjajno sparila s trapericama širokih nogavica te bijele udobne tenisice bili su izbor odvjetnice Amal Clooney za dolazak u zračnu luku u New Jerseyju.

Lijepa supruga glumca Georgea Clooneyja snimljena je tik prije ulaska u privatni zrakoplov. Društvo joj je pravila majka Baria Alamuddin te je također oduševila svojim mladenačkim stajlingom.

  • +4
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon dolaska u New York, Amal je snimljena pred hotelom, a pažnju je privukao njezin sjajan Fendijev kaput, čija cijena iznosi 3242 funte, a koji se jednako dobro, osim s hlačama i trapericama, može kombinirati s haljinama i suknjama.

Bijele tenisice, već smo pisali, neizostavne su u proljetnim danima. Gotovo svi luksuzni, kao i high street brendovi, u svojim kolekcijama nude neke od varijacija na temu.

  • +9
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo