MODNO NADAHNUĆE

Traperice ravnih nogavica su apsolutni 'must have' ove sezone, a ovako ih kombiniraju Francuskinje

12.04.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Modni svijet ne prestaje intrigirati stil Francuskinja, a one su zbog svojih pomno osmišljenih modnih kombinacija nepresušno nadahnuće za zaljubljenice u modu širom svijeta

Sad je posve jasno da je pripijenim trapericama odzvonilo i da se ove sezone povlače u zasluženu modnu 'mirovinu'.

Skinny modeli obilježili su modnu scenu početkom 2000-ih, a njihova je popularnost dugo odolijevala drugim trendovima.

Premda će zaljubljenice u ovakve traperice i dalje rado ih nositi, udobnije varijante dominirat će ovogodišnjim stajlinzima poput modela širih nogavica ili nekad popularnih baggy traperica.

Ako ste i vi s velikim veseljem dočekali toplije dane pa s velikim guštom kapute, zimske jakne i debele veste smjestili na dno ormara, ono što će vam ovoga proljeća biti najpotrebnije su - traperice ravnih nogavica.

Ako niste sigurni kako ih nositi, Francuskinje imaju nekoliko sjajnih ideja koje vrijedi kopirati.

STREET STYLE

Šarenilo s ulica Pariza vječito je modno nadahnuće, a trendseterice su svojim stajlinzima poslale podršku Ukrajincima

Pogledaj galeriju

Traperice ravnih nogavica ovoga proljeća chic Francuskinje nose u kombinaciji s dva neprolazna modna klasika: tank topom u bijeloj boji i bijelom košuljom, vječitim modnim klasikom koji obožavaju i modne ikone poput Victorije Beckham i Meghan Markle.

Da je ovakav stajling savršen za proljeće, ali i ljetne dane, pokazala je omiljena francuska influencerica Leia Sfez te je ovakav look začinila i pomalo neočekivanim modnim povratnicama - japankama platformama - i kreirala stajling za koji ćete dobiti samo pozitivne komentare.

Ovakav modni spoj fantastično izgleda i prikladan je za brojne prigode, a ako vam se sviđa trend nošenja kratkih topova kako biste pokazali struk kojim se ponosite, obični tank top možete zamijeniti i kraćom varijantom.

Ništa manje efektna nije ni kombinacija Jeanne Damas te uključuje bijeli T-shirt i traperice: jednostavno, mladenački i très chic!

Influencerica Camille Charriere je pak uspješno spojila traperice ravnih nogavica s asimetričnim kratkim topom i sakoom bez ovratnika u prepoznatljivom Chanelovu stilu.