GIGI HADID

Hit komadi: Jeftine tenisice odlično izgledaju s kratkim topom i traper bermudama

26.06.2023 u 11:10

  • +7

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za modnom inspiracijom, 'it' djevojka Gigi Hadid uvijek ima pregršt fantastičnih ideja koje vrijedi kopirati

U društvu prijateljice Leah McCarthy, 28-godišnja manekenka nije mogla proći nezapaženo na njujorškim ulicama u još cool ljetnom izdanju.

Bermude, osobito varijante od trapera, veliki su ovogodišnji hit pa ako vam se sviđaju, nećete pogriješiti ako ih spojite s kratkim topom bez rukava u stilu 90-ih i udobnim tenisicama, baš poput lijepe Gigi.

VANITY FAIR PARTY

Nema tko nije bio na oskarovskoj zabavi godine: Slavne ljepotice u zavodljivim kreacijama pokazale i previše

Pogledaj galeriju

Čini se da je dominacija glomaznih 'ružnih' tenisica, kakve su vladale unazad nekoliko sezona, završila jer su sad hit posve drukčije varijante, poput retro modela Adidas Samba, koji u posljednje vrijeme oduševljava brojne poznate fashionistice poput Hailey Bieber, Kendall Jenner i Jennifer Lawrence...

I Gigi je osvojio ovaj bezvremenski model u bijeloj boji, čija je cijena oko 70 eura, a ovaj je ljetni look slavna ljepotica zaokružila kosom podignutom u polurep s trendi kopčom i nekoliko ogrlica, od kojih je na jednoj stajalo ime njezine kćerkice Khai, koju je dobila iz veze s britanskim glazbenikom Zaynom Malikom.

Riječ je o nakitu s potpisom poznate dizajnerice Susan Alexandra.

Sunčane naočale u stilu 90-ih i efektna crno-bijela Pradina torbica upotpunili su ovu cool modnu kombinaciju, savršenu za ljetne vrućine.