MARGOT ROBBIE

Ružičasto joj baš pristaje: Prelijepa holivudska plavuša sjajno izgleda u stajlingu Barbie

26.06.2023 u 09:37

  • +5

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Australska zvijezda Margot Robbie privlačila je poglede na premijeri filma 'Barbie' redateljice Grete Greta Gerwig u Los Angelesu u kombinaciji kakvu bi odobrila i najpoznatija lutka na svijetu

Margot, koja je utjelovila Barbie u istoimenom filmu, u kojem joj je partner Ryan Gosling kao Ken, izgledala je senzacionalno u ružičastoj mini haljini s bijelim točkicama.

Izazovna kreacija sa zanimljivim gornjim dijelom u vidu traka pristajala je atraktivnoj glumici kao salivena otkrivši vitke i zategnute noge.

Proslavljena 32-godišnjakinja ovaj je stajling nadahnut barbiecoreom upotpunila klasičnim bijelim salonkama i pomalo neočekivano - žutom torbicom.

MARGOT ROBBIE

Stil 70-ih je kao stvoren za najljepšu plavušu Hollywooda

Pogledaj galeriju

Po mnogima jedna od najljepših holivudskih glumica kosu je stilizirala u vrlo jednostavnu frizuru, a make up joj je bio decentan.

Nije pretjerivala ni s modnim detaljima pa je look zaokružila s par visećih bisernih naušnica, uz bisernu narukvicu na lijevom zapešću.

Na premijeri su joj se pridružili i scenaristica i redateljica filma Greta Gerwig, kao i suprug Tom Ackerley, jedan od producenata, te glumačka ekipa: Kate McKinnon, Issa Rae, America Ferrera i Michael Cera.