NOVI POKLON PROIZVODI HRVATSKE DIZAJNERICE

Hippy Garden - božićna čarolija u Algoritmu

18.11.2012 u 09:32

Bionic
Reading

U subotu, 24. studenoga u Zagrebu, u Algoritam Bookshopu (Gajeva 1) s početkom u 12 sati održat će se predstavljanje novih proizvoda u asortimanu hrvatskog modnog brenda Hippy Garden

Za blagdanske dane Hippy Garden pripremio je limitiranu kolekciju mirisnih svijeća, purpurija, nakita, fashion rokovnika te unikatni bookmarker. Proizvodi Hippy Gardena nisu samo inovativni u primjeni, mirisu i ambalaži, već svaki od njih ima i visoko kreativno sofisticiranu svježinu. U duhu Algoritmove tradicije podržavanja hrvatskog proizvoda i dosadašnje uspješne suradnje s brendom Hippy Garden, limitirana kolekcija proizvoda bit će dostupna isključivo u Algoritmovim knjižarama. Unikatni hrvatski proizvodi idealan su poklon koji će uveseliti vas i vaše najdraže te unijeti dašak glamura i ljepote u svakodnevicu.

Mirisna svijeća prožeta je opuštajućim eteričnim uljima vanilije i cimeta Uz takav ultimativni užitak profinjene senzualne mirisne note učinit će ugođaj u vašem domu ugodnim i prekrasnim. Svoje ćete goste zadiviti decentnim dodirom hedonizma. Nakon 35 sati mirisnog ugođaja pažnju će vam plijeniti čvrsta ukrasna posuda sa šrafurom i čipkom koja podsjeća na vrhunske čipkarske radove prošlog stoljeća poznatih ženskih crkvenih redova, građanstva i plemstva.

Mirisni jastučići čista i živahna cvjetna mirisa karakterne suvremene senzualnosti pod nazivom 'Rapsodija mirisnih latica'. Riječ je o kompletu od četiri mirisne vrećice obučene u najfinije tkanine koje će osvježiti vaše ormare, automobile ili manje prostore.

Mirisni purpuri
slojevito je balansirana mješavina pomno odabranog sušenog bilja obogaćena svježim cvjetnim mirisom te bogate teksture cimeta i nježne mješavine drveta.

Fashion rokovnici veličine S i Mu mistično crnoj i elegantno zlatnoj boji stvoreni su kako biste odmorili dušu i tijelo od stresa poslovne svakodnevnice. Začinite rokovnike vlastitim začinom i primjenjujte ih u vama važnim prilikama. Ne oklijevajte, već čuvajte radosne životne emocije. 'It all starts with a choice' poručuje i sama dizajnerica, inovatorica Đurđica Vorkapić limitiranim izdanjem rokovnika Hippy Garden.

Također tu je limitirana serija modnog nakita ogrlice, male i velike, s resicama ili elegantnim cirkonima, broševi i narukvice od materijala zamac u leguri od cinka, galvanski obrađeni u srebrnoj patini.

Pomno dizajnerski osmišljena linija dio je nedavno predstavljene kolekcije Hippy Garden A/W2012/2013 pod nazivom 'Spoj mistike ljubavi i vjere'.