Njega zrele kože lica

Hijaluronske kiseline, ulje smilja i beta-glukan kao pomoć iz prirode

24.03.2017 u 14:25

Bionic
Reading

Starenjem sve više primjećujemo promjene na našoj koži koja postaje mekša, gubi elastičnost i najprije površinske bore dodatno se produbljuju. Adekvatna njega zrele kože jedan je od preduvjeta kako bismo ju održali aktivnom i osigurali mogućnost prirodne regeneracije

Hijaluronska kiselina (HA) je sastavni dio naše kože i predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina. Starenjem se njena razina smanjuje i koža polagano gubi svoj mladenački tonus uz pojavu nepoželjenih  bora. Stoga ju je poželjno nahraniti preparatima sa sadržanom hijaluronskom kiselinom koja  djeluje tako da popunjava međustanični prostor, veže na sebe vodu i na taj način popunjava, zateže i hidratizira volumen opuštene kože lagano popunjavajući nastale bore.

Hijaluronske kiseline imaju dvostruko svojstvo djelovanja:

  1. Trenutno i to zahvaljujući velikim molekulama koje brzo i efikasno ispunjavaju bore te potpomažu poboljšanom tonusu lica uz efekt brzog 'brisanja' bora vidljiv u 5 minuta nakon primjene
  2. Dugotrajno anti-age djelovanje zahvaljujući malim molekulama HA koje dubinski prodiru u kožu i time daju taj dugotrajniji efekt.

Hijaluronske kiseline se ubrajaju u najpoznatije filere bora, a formulacije seruma za njegu  sa sadržanim HA dodatno potpomognuto ostalim sastojnicama poznatog anti-age djelovanja, najbolji su odabir za zrelu kožu lica.

Olival Hijaluronski serum protiv bora s uljem smilja u svom sastavu ima i beta-glukan poznat po snažnom antioksidacijskom djelovanju koji dodatno ublažava i usporava proces starenja kože, pogotovo posljedice fotostarenja i oksidacije.  Sadržano ulje smilja dodatno potencira anti-age  učinak i  blagotvorno revitalizira  i regenerira kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Sadržani proteini ječma koži daju mekoću i povećavaju njenu elastičnost, a šećerni polimeri dodatno popunjavaju bore pojačavajući djelovanje hijalurona,  beta-glukanom, proteinima ječma i uljem smilja, dokazano su pozitivnog djelovanja.

Olival Hijaluronski serum protiv bora ima oba svojstva kroz izvrsno izbalansiranu  formulu s kombinacijom velikih i malih molekula HA, čime se uz njihovu visoku koncentraciju ovaj serum postiže efekt brzog popunjavanja i brisanja bora u 5 min nakon primjene, ali i dugotrajniji benefit na koži kroz svakodnevnu primjenu Velika prednost ovakvih seruma za njegu zrele kože je potpuno prirodno podrijetlo svih sastojaka koji na kožu ne djeluju agresivno nego ju njeguju, regeneriraju i potiču na samoobnavljanje. Formulacija s kombinacijom pomno izabranih i ispitanih sastojaka izbalansiranog djelovanja, ključ je za efikasno djelovanje  i zaustavljanje godina i brisanje njihovih tragova.

Olival Hijaluronski serum s uljem smilja možete pronaći po cijeni od 149,90 kn u DM-u, BIPI, NAMI i bolje opskrbljenim parfumerijama.

www.olival.hr

facebook Olival Cosmetics

instagram olival_cosmetics