MIŠIĆAVA I VITKA

Herzigova pokazala savršene noge nakon porođaja

19.05.2011 u 08:51

Bionic
Reading

Novopečena mama, manekenka Eva Herzigova na crvenom tepihu u Cannesu osvojila je svojom vitkom linijom i mišićavim nogama. Lijepa Eva za tako svečanu priliku nije odabrala haljinu, već kratke hlačice visoka struka, koje su pokazale kako i nakon rođenja drugog sina izgleda fantastično

Prozirna bijela košulja na volane i kratki crni sako kombiniran na kratke hlačice njezin su izbor za svečanu priliku. Vjerujemo kako je lijepa Eva samo htjela pokazati kako je još uvijek u formi i kako joj majčinstvo godi. Sve je upotpunila crvenim stileto cipelama i upečatljivim zelenim naušnicama.

Ne možemo baš reći da je to njezino najbolje modno izdanje, ali u svakom slučaju dajemo peticu za savršeno vitku liniju. Manekenka očito spada u onu skupinu žena kojima nisu potrebne dijete i iscrpljujući treninzi da se vrati u stari konfekcijski broj, ekspresno nakon porođaja.

Inače lijepa manekenka 30. ožujka drugi je put postala mama. U vezi je s talijanskim poduzetnikom Gregorijom Marsiajem, a drugom sinu su dali ime Philip. Par ima i sina Georga koji će uskoro napuniti četiri godine. Eva i Marsiaj u vezi su pet godina.